Bank Norwegian test

Hos Bank Norwegian får du alle de kjente banktjenester som forbrukslån, kredittkort og refinansiering. Det er en nettbank, som henvender seg til det private markedet. Bankens fokus ligger på innovative og brukervennlige nettløsninger, som gjør kjøp av finansielle tjenester på nett enda enklere.

I tillegg har de stort fokus på gode og tydelige betingelser for kunden uten skjulte gebyrer og kostnader. Her kan du lese mer om, hva Bank Norwegian kan tilby deg som kunde.

Forbrukslån hos Bank Norwegian

Banken tilbyr som sagt en rekke forskjellige produkter og tjenester, som inkluderer:

 • Forbrukslån
 • Båtlån
 • Oppussingslån
 • Kredittkort
 • Nettbank
 • Bealingstjenester til innland og utland

Her vil vi ha fokus på de vilkår, som gjelder for forbrukslån, siden dette er den mest populære lånetypen. Forbrukslån kan brukes til møbler, elektronikk, ferier og mye annet, eller du kan ta et forbrukslån for å refinansiere dyr gjeld. Hos Bank Norwegian kan du låne til presis det, du vil. Du trenger ikke opplyse banken om formålet og det finnes ingen krav om sikkerhet.

 

Med et forbrukslån hos Bank Norwegian får du følgende priser og muligheter:

 • Lånebeløp: 5.000 – 500.000
 • Nedbetalingstid: inntil 15 år
 • Etableringsgebyr: 950 kr
 • Termingebyr: 30 kr
 • Mulighet til å innfri deler av eller hele lånet når som helst uten ekstra kostnad.

Søknaden er gratis og uforpliktende og sendes inn direkte på nettsiden. Velger du å akseptere den låneavtalen, som Bank Norwegian kan tilby deg, da signerer du elektronisk med BankID. Slik kan du ha pengene på kontoen allerede dagen etter, du har sendt inn din søknad. Og de kan du da bruke på presis det, du vil. For å søke hos Bank Norwegian må du møte de grunnleggende krav, som banken har. Disse søknadskriterier er:

 • Du må være norsk statsborger.
 • Du må ha en registrert liknet inntekt.
 • Du kan ikke ha aktive inkassosaker.
Gå til Bank Norwegian

Annonse

Banken utfører en kredittvurdering på bakgrunn av din økonomiske situasjon og dine ønsker til lån. Med denne beregner de den renten, de kan tilby deg. Du kan se den effektive renten og alle andre vilkår i den avtalen, du mottar fra banken. Husk å se gjennom avtalen nøye, før du godkjenner.

Det kan være en stor fordel å søke hos andre selskaper samtidig. På denne måten får du en rekke tilbud, du kan sammenligne ved å se på den effektive renten. Renten varierer veldig hos de forskjellige selskaper, så du kan spare mye penger på denne måten. Husk, at det er helt gratis og uforpliktende å sende inn en søknad, og det krever bare få minutter av din tid.

Refinansiering hos Bank Norwegian

Som nevnt over kan banken tilby deg en rekke andre tjenester og produkter. Dette kan være en stor fordel, siden du da kan ha dine forskjellige bankprodukter og lån samlet i én bank. Du kan med fordel velge refinansiering, dersom du har noen dyre smålån eller kredittkortgjeld fra før av.

Refinansiering fungerer ved, at du tar opp et forbrukslån hos Bank Norwegian, som brukes til å nedbetale dine gamle lån. Slik sitter du igjen med ett samlet lån, som samtidig har en lavere rente og bedre vilkår enn dine gamle. Dette er en løsning, som ofte sparer deg både penger og tid.

Besøk bankens egen nettside for å se eksempler på, hva banken kan tilby deg innen forbrukslån og refinansiering. Her kan du som sagt også sende inn din søknad i løpet av kort tid. For noen virker det kanskje veldig nytt og skremmende å søke på nett. Men i dag er dette en veldig vanlig løsning, og sikkerheten er helt i topp.

Bank Norwegian er en stor og anerkjent bank med kunder i både Norge, Sverige og Danmark. Så du kan føle deg helt trygg, når du søker om forbrukslån, refinansiering eller andre tjenester hos Bank Norwegian.