Lån 400.000 kr.

Trenger du ekstra penger til en større investering, da kan du bruke et online forbrukslån. Her kan du for eksempel låne 400.000 kr. til presis det, du vil. Les med her og få hjelp til å finne den billigste løsningen for deg, når du skal låne 400.000 kr.

Oversikt: Forbrukslån på 400.000 kr.

Det finnes flere fordeler ved å velge et forbrukslån frem for å gå i banken. Først og fremst er hele prosessen selvfølgelig enklere, og det krever normalt mindre å bli godkjent. I tillegg får du som kunde muligheten til å låne 400.000 kr uten sikkerhet. Det betyr, at du ikke må stille sikkerhet i fast eiendom. Her kan du sammenligne og søke forbrukslån på 400.000 online:

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "beste-laan-com"

Alle dine muligheter er selvfølgelig tilgjengelige på nett, og derfor er det rik mulighet til å sammenligne de forskjellige selskaper. Likevel kan det være tidskrevende å besøke alle de forskjellige nettsider på egen hånd. Derfor har vi laget en oversikt til deg, som du kan bruke, når du skal låne 400.000 kr.

Her kan du finne informasjon om alle de selskaper, som er relevante for deg. Du kan blant annet finne opplysninger om maks. beløp, mulig nedbetalingstid, rente og søknadskriterier. Slik kan du lett sammenligne de forskjellige og finne de selskaper, du vil søke hos.

Hva koster det å låne 400.000 kr.?

I oversikten over kan du se et eksempel på den renten, selskapene kan tilby. Men du kan altså ikke vite, hvilken rente, selskapet kan tilby deg. Det avhenger nemlig av ditt valgte beløp og nedbetalingstid, og av den kredittvurdering som selskapet foretar. Kredittvurderinger er basert på din økonomi og inntekt. En god kredittvurdering vil gi deg muligheten til å få en lavere rente. Derfor må du alltid sende inn en søknad for å se presis, hva din personlige rente vil være.

Det finnes i tillegg en rekke andre kostnader, som du også må betale. Det kan være etableringsgebyr, termingebyr eller lignende. De enkelte gebyrer og kostnader vil fremgå fra selskapenes nettsider og selvfølgelig også fra det tilbudet, du mottar. Det kan dog være vanskelig å få oversikt over de samlede kostnader ved å se på de enkelte renter og gebyrer. En enklere metode er å se på den effektive renten, som alltid vil fremgå av ditt tilbud. Den beskriver lånets samlede årlige kostnader, og derfor er det opplagt å bruke den effektive renten, når du skal sammenligne dine tilbud.

Jo mer du søker, jo dyrere vil det typisk være. Det har derfor en stor rolle om du velger å låne 40.000, 60.000 eller 400.000 kroner.

Du kan finne våre andre oversikter over lån på 40.000 her og 60.000 her.

Hvem kan låne 400000?

På nett er det enklere å få innvilget et lån på 400.000 kr enn i banken. Det finnes nemlig mindre krav til deg som kunde. Alle som bor i Norge og har fylt 18 år har en mulighet til å ta opp et lån. Dog vil det oftest være krav til din økonomi, når det er snakk om større beløp. Noen online banker krever, at du har en liknet inntekt, mens andre kan ha et spesifikt krav til din årlige inntekt. I tillegg gjelder det, at du ikke kan ha noen aktive inkassosaker. Du må være oppmerksom på, at aldersgrensen kan variere, og hos mange selskaper er den over 18 år.

Kan du ikke leve opp til de økonomiske krav, da kan du velge å søke med medsøker. Slik blir begges inntekt inkludert i kredittvurderingen, og det vil være enklere å få lånet innvilget. Samtidig vil du med stor sannsynlighet kunne få en lavere rente. Det kan altså være en god mulighet for deg, som ikke på egen hånd kan oppnå en god kredittvurdering.