Beste båtlån

Skal du kjøpe deg båt, enten ny eller brukt, da kan det være du har behov for litt hjelp med finansieringen. Online finner du flere selskaper, som tilbyr båtlån online.

Vi gjør det enkelt å sammenligne banker online, for å hjelpe deg med å finne det beste båtlån for deg.

Finn det beste båtlånet online

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "beste-laan-com"

 

Dette får du med et båtlån

Båtlån er en god måte å få hjelp til finansieringen, siden det er spesifikt laget for kjøp av båt og de utgifter, som følger med her. De fleste selskaper tilbyr, at det kan anvendes, uansett om du kjøper båten av en forhandler eller en privatperson, altså om båten er ny eller brukt.

Hos mange finnes det ett lån, som brukes til båter under 24 fot (ca. 7 meter), og ett som egner seg til båter over denne størrelsen. Disse har da forskjellige vilkår og priser, og dette kan du lese mer detaljer om på selskapets egen side.

Ofte har båtlån noen krav, som for eksempel at båten må være registrert, og at du må ha full forsikring på den. Renten avhenger av, om båten har blitt registrert i Skipsregistret, og den er som regel høyere for båter, som er under 7 meter. Mange selskaper tar i tillegg pant i båten som sikkerhet for lånet.

Alle disse ting kan selvfølgelig variere mellom selskapene, men det er en god generell ting å huske på.

Gode råd, når du skal velge det beste båtlån online

Det finnes et godt utvalg av forskjellige långivere på nettet. Men undersøker man, hvem som står bak de forskjellige sider, da finnes det faktisk få nok til, at det er mulig å bevare overblikket. Dette gjør, at du forholdsvis lett kan undersøke markedet – og enda lettere med vår hjelp (les mer om dette lenger nede).

Og det anbefaler vi i høy grad, at du gjør. I beste fall kan du komme til å spare veldig mye penger på å velge et lån fremfor et annet. Eller kanskje du finner noen vilkår hos et selskap, som gjør, at dette er et mye bedre valg enn andre selskaper.

Så derfor: søk hos flere selskaper. Det er gratis og uforpliktende å hente inn lånetilbud, så nøl endelig ikke med å gjøre dette. Jo flere tilbud du henter inn, jo bedre kan du sammenligne de forskjellige. Og jo større sannsynlighet er det for, at du tar det helt riktige valg for deg. Som ofte er søknadsprosessen ganske enkel, og det kan klares online. Så du trenger ikke legge så mye arbeid i oppgaven, i forhold til hvor mye du kan få ut av det.

Når du har hentet inn dine tilbud skal du sammenligne de. Her er det viktig, at du ser på den effektive renten, som du ser i tilbudet. Denne er et uttrykk for lånets samlede kostnad. Den tar både den årlige renten og alle andre kostnader og gebyrer i betraktning. Slik unngår du, at det kommer uforutsette gebyrer i forbindelse med lånet, som du ikke visste noe om.

Det gjør det også veldig enkelt å sammenligne lån, fordi det gir deg muligheten til helt tydelig å se, hvilket lån som er billigst for deg. Det finnes selvfølgelig også andre faktorer å ta i betraktning, og det er det samlede inntrykk, som skal avgjøre din beslutning. Men det er hvert fall en god start å se på den effektive rente.

Vi hjelper deg på vei!

Faktisk hjelper vi deg litt her på siden, sånn at du ikke trenger legge så mye energi i oppgaven. Vi har nemlig samlet en liste over forskjellige selskaper, som tilbyr båtlån. Det gjør det lett for deg å få overblikk, og du kan raskt sende inn en søknad til de forskjellige, som du er interessert i.

Dette har vi gjort for å hjelpe deg på vei mot det beste valget for deg. Vi håper, det kan bidra til, at du undersøker markedet nøye, og at du slik finner det beste online båtlånet for deg.

Merk at du ikke kan være sikker på å finne det beste lånet på nettstedet, da det kan være andre billigere lånemuligheter online.