Komplett Bank test

Det kan være vanskelig å velge sin långiver på markedet i dag. Hvordan sammenligner man best mulig de forskjellige selskapene? En måte å gjøre det på er ved å skrive opp mulighetene og prisene hos de forskjellige og slik sammenligne de. Og det er presis, hva vi har gjort. Her gir vi deg en oversikt over Komplett Bank med særlig fokus på forbrukslån.

Hvilke fordeler får du hos Komplett Bank?

Komplett Bank tilbyr et forbrukslån, som de selv kalder Fleksibelt Lån. Det gjør de, fordi du i høy grad selv er med til å bestemme, hvordan lånet skal se ut. Både når det gjelder beløp, nedbetaling og bruk av pengene. Her er, hva du får med et Fleksibelt Lån hos Komplett Bank:

  • Lånebeløp fra 10.000 til 400.000 kr
  • Etableringsgebyr på 490-1950 kr, avhengig av valgt beløp
  • Termingebyr på 35 kr
  • Nominell rente 7,9-19,9%, avhengig av lån og kredittvurdering
  • Effektiv rente på 16,9% ved lån av 65.000 kr over 5 år
  • Lån uten sikkerhet
  • Nedbetaling når du vil

En spesiell ting ved Komplett Bank er, at du tilbys en rammekreditt, når du søker om lån. Du kan da selv bestemme, hvordan du vil bruke disse pengene. For eksempel kan du få godkjent en låneramme på 10.00080.000 kr, men velger du bare å benytte 20.000, da betaler du bare renter for den delen. Du kan alltid låne mer innen for den avtalte lånerammen. Den avhenger av den kredittvurdering, som selskapet foretar.

Med disse fleksible forhold kan du selv bestemme din månedlige ytelse, og du kan få pengene over flere omganger uten å søke flere ganger. Komplett Bank krever bare, at du som minimum betaler renter og gebyrer hver måned. Du kan selvfølgelig bruke pengene på presis det, du vil. Og ønsker du å nedbetale hele lånet eller deler av det, da kan du gjøre det til enhver tid.

Gå til Komplett Bank

Annonse

Hvordan søker jeg hos Komplett Bank?

På selskapets egen hjemmeside kan du fylle ut et skjema, som fungerer som søknad. Her må du skrive inn personlige opplysninger og informasjoner, slik at selskapet kan få tilgang til dine kredittopplysninger. Det er helt gratis og uforpliktende å hente inn et tilbud på forbrukslån.

Banken behandler din søknad umiddelbart etter, de har mottat den. Med en gang søknaden er mottatt og verifisert, vil du få tilgang til kredittavtalen elektronisk. Her kan du se alle priser og vilkår, og du kan da avgjøre, om du ønsker å akseptere denne avtalen. Gjør du det, da signerer du elektronisk med BankID, og så har du pengene på kontoen senest dagen etter.

Du kan bruke ditt forbrukslån til oppussing av huset, kjøp av nye møbler eller elektronikk, båt eller tilmed til refinansiering av dyre smålån og kredittkortgjeld. Det er helt opp til deg og er ikke noe, Komplett Bank blander seg inn i. Men husk alltid å ha styr på budsjettet, før du tar opp et lån. Det er viktig, at du vet, hvor mye du trenger, og hvor mye du har råd til å nedbetale hver måned.

En av fordelene med å velge Komplett Bank er, at det er en norsk bank. Det betyr, at de er medlem av det norske banksikringsfondet. Alle innskudd fra kunder (inntil 2.000.000 kr) er slik dekket av innskuddsgarantien. Dette øker din sikkerhet som kunde, og du kan føle deg helt trygg med et online forbrukslån fra Komplett Bank. Send inn din søknad på hjemmesiden i dag og få ditt uforpliktende tilbud.