Store lån

På nett finnes det rik mulighet til å låne penger, og det går faktisk an å få store beløp. Går du rundt med drømmen om å kjøpe noe litt dyrere, og trenger du hjelp med finansieringen, da kan du vurdere å velge et online forbrukslån.

I denne artikkelen vil vi fokusere på nettopp dette. Vi vil forsøke å hjelpe deg til å velge det helt riktige selskapet, som kan gi deg det beste tilbud.

Store forbrukslån på 50.000 – 500.000 kr.

 

Hva kan du bruke store lån til?

En av de helt store fordeler med et forbrukslån er, at du kan bruke pengene til presis det, du vil. Det finnes ingen krav om en plan for, hva pengene skal brukes til. Og du mottar ingen spørsmål fra selskapet om, hva formålet er. Det er din personlige beslutningen, og den kan du ha for deg selv. Så du får altså mulighet til å låne mellom 50.000 og 500.000 til ditt behov eller ønske, uten at noen trenger vite noe om grunnen.

Av andre fordeler er det selvfølgelig vesentlig å nevne den enkle prosessen. Alt skjer på nett, og det gjør det lettere for deg. Rett fra din søknad til svar fra selskapet, og selv når du skal underskrive avtalen. Du trenger aldri forlate sofaen din, for alt klares på selskapets egen hjemmeside.

Og det går utrolig fort. Vanligvis kan du klare søknaden via et online skjema på selskapets hjemmeside. Dette er ikke veldig krevende, og det klarer du å fylle ut på minutter. Svaret kommer som oftest innen for få minutter, og så kan du i ro og mak sette deg ned og se på de forskjellige tilbud, du har hentet inn.

Stor fordel å hente inn flere tilbud

For det er en stor fordel å hente inn flere tilbud! Det er gratis og uforpliktende å sende inn en søknad, så dette skal ikke begrense deg. Jo flere selskaper du søker hos, jo større sannsynlighet er det for at du finner det beste store forbrukslån for deg.

Og hvordan sammenligner du da disse tilbud? Det finnes selvfølgelig flere faktorer å ta i betraktning, og til slutt er det opp til deg selv og din magefølelse, hva du velger. MEN det er viktig å se på den effektive renten. Denne angir, hva den egentlige kostnaden ved lånet er. Det gjør den ved å inkludere den årlige renten samt alle andre gebyrer og kostnader. Gjennom denne får du et inntrykk av, hva lånet egentlig koster. Alle selskaper har plikt til å opplyse denne, noe som gjør det lett å sammenligne forskjellige tilbud.

I tillegg til dette må du selvfølgelig tenke på andre vilkår, og om selskapet er i stand til å dekke dine behov om f.eks. beløp og nedbetalingstid.

De vanlige kravene

Et annet stort pluss med forbrukslån er, at de ikke finnes mange krav. Helt grunnleggende er det selvfølgelig noen krav, du må møte. Disse inkluderer vanligvis, at:

  • Du må være over 20 år (hos noen selskaper kan aldersgrensen være lavere eller høyere).
  • Du må være norsk statsborger og ofte ha bodd i Norge i et visst antall år.
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker.
  • Du må ha en inntekt. Vanligvis må du ha en bruttoløn på minimum 200.000 kr i året.

Det er verdt å bemerke, at kravene kan variere mellom forskjellige selskaper. Det er altså ikke en fasitbok for, når du kan bli godkjent til et forbrukslån. Men det er den gjengse praksis, og det gir deg et godt inntrykk av, hva du kan forvente.

Dokumentasjon

De få kravene betyr også, at du ikke trenger å skaffe mye dokumentasjon. Søknaden krever veldig lite forarbeid. Det er noe av det som er med til å gjøre det til en så enkel måte å låne penger på.

 

Vi håper, at du nå har fått et bedre inntrykk av store forbrukslån. Vi anbefaler, at du tar en titt i vår oversikt. Her kan du se en lang rekke selskaper, slik at du lett kan sammenligne de forskjellige tilbud. Vi har gjort noe av arbeidet for deg, sånn at du ikke selv trenger å bruke lang tid på å undersøke markedet. Dette kan hjelpe deg godt på vei mot å velge det riktige forbrukslån for deg.

Lykke til på jakten. Vi håper, du får penger til det, du drømmer om.