Lån 350.000 kr.

Tenker du på å ta opp et forbrukslån på 350.000 kr? Da kan du lese med her og få gode tips til hvordan du kan spare tid og penger. Vi gir deg en oversikt over dine muligheter for å låne 350.000 online og hjelper deg til å finne den billigste løsningen for deg.

Online forbrukslån på 350.000

Det finnes en rekke forskjellige selskaper, som kan hjelpe deg med et forbrukslån på 350.000 kr. Generelt gjelder det, at du først og fremst må ha fylt 18 år, bo i Norge og ikke ha noen inkassosaker. I tillegg krever de fleste selskaper, at du har en liknet inntekt, når det er snakk om større beløp. Det er dog fortsatt ofte enklere å få innvilget et lån på 350.000 kr. på nett enn det er i banken.

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "beste-laan-com"

Ovenfor har vi laget en oversikt over de selskaper, som er relevante for deg når du skal låne 350.000 kr. Med den kan du få et bedre overblikk over dine muligheter. Samtidig finner du informasjoner og opplysninger om de enkelte, som gjør det mulig å sammenligne dine muligheter helt enkelt. Du kan blant annet finne informasjon om rente og kostnader, og om selskapenes søknadskriterier.

Søker du mere eller mindre penger? Så sjekk våre relevante sider om forbrukslån på 250.000 og forbrukslån på 400.000.

Effektiv rente vs. nominell rente

Det er en veldig viktig forskjell på den effektive renten og den nominelle renten. Vanligvis vil du finne den nominelle renten på selskapenes nettside og i oversikter. Den angir hvor stor en prosentdel av det lånte beløpet du må betale i renter i året. I tillegg til den kommer det en rekke andre gebyrer og kostnader, når du låner 350.000 kr. Det kan være gebyrer i forbindelse med etablering av lånet, termingebyrer osv. Disse har også en betydning for de samlede kostnader på lånet, og det er derfor ikke nok å se på den nominelle renten, når du skal sammenligne.

Den effektive renten inkluderer både den nominelle renten og alle øvrige gebyrer og kostnader. Slik gir den deg informasjon om, hva den samlede årlige kostnaden på lånet er i prosent. Derfor er den et veldig godt utgangspunkt, når du skal sammenligne dine tilbud. Den effektive renten vil alltid fremgå av det tilbudet, du mottar fra selskapene. Og du kan være sikker på, at tilbudet med den laveste effektive renten også er det, som er billigst for deg (hvis beløp og nedbetalingstid altså er samme på alle tilbud).

Innhent flere tilbud og finn det billigste lån på 350.000

Når du sender inn en søknad, så foretar selskapene en kredittvurdering av deg. Det betyr, at de vurderer din økonomiske situasjon på bakgrunn av de informasjoner, de har om deg. Ut fra denne lager de en samlet kredittvurdering, som blant annet avgjør hvilken rente du kan få som kunde. Jo bedre kredittvurdering, jo lavere rente. Derfor er det viktig å huske på, at du alltid må sende inn en uforpliktende søknad for å kunne se din personlige rente. Renten på nettsiden og i oversikter er bare veiledende, og du må motta et tilbud for å se nettopp din rente.

Derfor bør du alltid søke hos flere selskaper. Det er som sagt gratis og uforpliktende å søke, og det krever bare få minutter av din tid. Jo flere du søker hos, jo større sannsynlighet har du for å finne frem til ditt billigste tilbud. Når du har mottatt de forskjellige tilbud, da sammenligner du ved å se på den effektive renten og velger ut det forbrukslån på 350.000 kr, som er billigst for deg.