Thorn test

Trenger du litt ekstra penger til en reise, oppussing av huset eller lignende, da kan forbrukslån være den riktige løsningen. Her kan du låne til presis det, du vil, og du kan ha pengene på kontoen i løpet av én dag.

I dag finnes det en lang rekke långivere i Norge, som tilbyr forbrukslån. En av disse er Thorn Privat Finans, som siden 1970 har tilbudt finansiering til private. Her kan du lese mer om de vilkår og priser, Thorn kan tilby deg.

Hva koster et forbrukslån hos Thorn?

En av de tingene, de fleste er interessert i, når de skal velge forbrukslån, er prisen. Det er en fordel å søke hos flere forskjellige selskaper for å kunne sammenligne tilbudene og slik velge det beste. På den måten kan du spare mye penger. Du kan søke hos så mange du vil, siden det alltid er gratis og uforpliktende å søke om et forbrukslån.

Hos Thorn Privat Finans har du muligheten til å velge mellem tre forskjellige løsninger:

  • Muligheten til å sette avdragene på pause
  • Muligheten til å innfri når du vil

Thorn Privat Finans har et skjema på hjemmesiden, som du fyller ut for å sende inn din søknad. Heretter foretar de en kredittvurdering, som de baserer ditt lånetilbud på. Du kan forvente å få svar allerede innen én time i selskapets åpningstid. Som nevnt er det helt gratis og uforpliktende, så du trenger ikke ha bestemt deg 100% for Thorn som långiver, før du søker.

Vil du søke om PrivatLån Pluss hos Thorn, da har de to krav, du må møte:

  • Du må være fylt 20 år
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger

Slik kan de fleste altså søke om et lån her. Du mottar svar på telefon eller e-post, der du kan se det endelige lånetilbud, som selskapet kan tilby deg. Her ser du blant annet beløp, nedbetalingstid og effektiv rente. Velger du å akseptere dette tilbudet (etter du har sammenlignet med andre), da signerer du elektronisk med BankID. Pengene blir da satt inn på kontoen din, slik at du har de senest dagen etter.

Gå til Thorn - lån opptil 100.000

Annonse

 

Hva er fordelene ved å velge Thorn?

Thorn Privat Finans tilbyr deg altså forbrukslån uten sikkerhet, helt opp til 100.000 kr. De har mange muligheter, som gjør lånet veldig fleksibelt for deg. Du kan nedbetale hele lånet, når du vil eller sette dine avdrag på pause. Og du kan selv velge din månedlige ytelse ved å tilpasse nedbetalingstid og lånebeløp. Det gir deg stor frihet og fleksibilitet til ditt forbrukslån, så du kan helt sikkert sette sammen det, slik at det passer til dine behov.

Det finnes veldig få krav for å søke hos Thorn. På bakgrunn av dine informasjoner og din økonomi foretar de en kredittvurdering. Ut fra denne kan de velge å si, at de ikke vil tilby deg et lån, dersom de mener, det vil være negativt for din økonomi.

På den måten tilbyr Thorn ansvarlig finansiering, som også tenker på kundens beste. Samtidig råder de deg alltid til å legge et budsjett, før du tar opp et lån – og det er et råd, du helt klart bør følge. På hjemmesiden kan du lese noen gode råd om økonomi, før du sender inn din søknad.

Hos Thorn har du også muligheten til å velge en rekke forskjellige lånetyper, sånn at du kan velge det, som passer deg best. Besøk hjemmesiden for å lese mer om de forskjellige produkter. Her kan du også sende inn din søknad i løpet av få minutter og få svar på, hva Thorn Privat Finans kan tilby deg.

Les også våre andre tester: Bank Norweian test og Klikklån test