Lendo test

Lendo er et selskap, som tilbyr forbrukslån, refinansiering og andre banktjenester. Med et forbrukslån hos Lendo får du:

  • Muligheten til å låne mellom 5.000 og 500.000 kr
  • Nedbetalingstid over 3-12 år
  • Etableringsgebyr på 900 kr
  • Søknad hos mer enn 10 forskjellige banker
  • Rask søknad og svar innen 1 time

Hva er fordelene ved å søke hos Lendo?

Hos Lendo tilbyr de noe litt spesielt i forhold til mange andre långivere. Her kan du med én søknad innhente tilbud fra mer enn 10 forskjellige banker på samme tid. Når du fyller ut skjemaet på nettsiden og sender inn din søknad, da sender Lendo den videre til flere långivere.

Etter en kort ventetid (gjerne innen en time) mottar du da en rekke tilbud, som du kan sammenligne. I disse kan du blant annet se på den effektive renten, som forteller deg, hva kostnaden ved lånet er. Den laveste effektive renten vil gi deg det billigste lånet.

Dette er en stor fordel, siden du ikke trenger å bruke tid på selv å søke hos mange forskjellige. Du kan velge og vrake mellom de forskjellige tilbud, du mottar, og på denne måten kan du komme til å spare mye penger. Det er nemlig veldig stor forskjell på, hva selskapene kan tilby deg.

Samtidig tilbyr Lendo et veldig stort intervall, når det gjelder lånebeløp og nedbetalingstid. På den måten kan du lett sette sammen et lån, som egner seg perfekt til dine behov. Uansett om du låner til oppussing av huset, en reise, ny TV eller noe helt annet. Ved å justere nedbetalingstiden kan du selv velge din månedlige ytelse. Husk alltid å legge et budsjett før du tar opp et lån, slik at du vet hvor mye du har råd til å nedbetale i måneden.

Hos Lendo får du slik fleksible forbrukslån med stor frihet, og du får muligheten til å søke hos mer enn 10 forskjellige långivere i løpet av bare 5 minutter. Samtidig kan du få forbrukslån uten sikkerhet, slik at du ikke må stille pant i personlig eiendom.

Til slutt er det verdt å nevne, at Lendo eies av Schibsted, som er Norges største mediekonsern. Dette gir deg en sikkerhet som kunde, og du kan føle deg helt trygg, når du tar opp et online forbrukslån hos Lendo.

Relatert: Lån på 80.000 kr.

Hvem kan låne hos Lendo?

Akkurat som du har noen krav til det lånet, du ønsker, så har selskapet også noen krav til deg. Møter du ikke disse kravene, da får du avslag på din søknad om forbrukslån. Hos Lendo må du oppfylle følgende kriterier for å kunne søke forbrukslån:

  • Du må være mellom 20 og 70 år gammel
  • Du må være registrert i Folkeregisteret i Norge
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger
  • Du må ha en inntekt på minst 120.000 kr i året

Kan du si ja til disse fire punktene, da er det bare om å sende inn en søknad på Lendos hjemmeside. Det er helt gratis og uforpliktende å hente inn tilbud om forbrukslån, og det tar bare 5 minutter av din tid.

Se også: Beste lån for studenter på 20 år