Opp Finans test

Et forbrukslån kan du bruke til presis det, du vil. Lån penger til oppussing av hus, uforutsette regninger eller utgifter eller til å kjøpe båt. Du kan også ta et forbrukslån for å nedbetale dyre smålån eller gjeld på kredittkort – da kalles det refinansiering.

Alt dette tilbyr Opp Finans, som er et norsk finansieringsselskap. De er en del av Gjensidige Bank, som er en stor finansinstitusjon, som tilbyr alle banktjenester. Opp Finans er derfor en trygg og anerkjent långiver med et solid grunnlag og gode verdier. Her kan du lese mer om, hva de kan tilby deg, og hvilke fordeler du får ved å velge de fremfor andre selskaper.

Opp Finans gir deg fleksible forbrukslån

Hos Opp Finans får du en rekke muligheter og vilkår, som gir deg veldig stor frihet i forbindelse med ditt forbrukslån. Du kan i høy grad selv sette sammen det lånet, du ønsker. Det er en stor fordel, siden du da kan velge det lånet, som egner seg best til dine behov. Du får følgende priser og muligheter hos selskapet:

  • Forbrukslån mellom 10.000 og 500.000 kr
  • Nedbetaling over 1 – 15 år
  • Etableringsgebyr på 950 kr
  • Termingebyr på 50 kr
  • Individuell rente på bakgrunn av kredittvurdering
  • Mulighet for betalingsfri måned, endring av løpetid og endring av forfallsdato mot betaling

Lånebeløp og nedbetalingstid er selvfølgelig de, du skal se på, når du skal finne ut, om selskapet kan møte dine behov. Her får du et av markedets største intervaller i begge, så det er rik mulighet for å velge det, som passer deg. Ved å velge en lang nedbetalingstid får du en lav månedlig ytelse samt lavere effektiv rente. Dette er en fordel for deg, som ikke har råd til å nedbetale så mye hver måned.

Til gjengjeld har du lånet i lang tid, og du må betale rente i mange måneder. Derfor gjelder det å finne en balanse, der du har råd til nedbetalingen hver måned, men som samtidig er den billigste for deg.

Som kunde hos Opp Finans finnes det også noen krav, du må leve opp til. Dette kalles søknadskriterier. Oppfyller du ikke disse, da kan du ikke søke om et forbrukslån hos selskapet. De er som følger:

  • Du må være minst 21 år gammel
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger
  • Du må ha en inntekt på minst 200.000 kr i året

Er det trygt å låne hos OPP Finans?

Noen vil føle seg usikre, når de tar opp et online forbrukslån. Men det finnes det faktisk ingen grunn til. Online forbrukslån er i dag en veldig vanlig metode, og du kan spare både tid og penger i forhold til å låne i din fysiske bank. Samtidig er det gjerne enklere å bli godkjent.

OPP Finans tilbyr deg forbrukslån uten sikkerhet. Det betyr, at du ikke må stille sikkerhet i bil, båt, hus eller lignende som pant for lånet. Klarer du ikke å nedbetale lånet, da risikerer du slik ikke å miste fast eiendom. Det gir deg som kunde en lavere risiko. Samtidig tilbyr OPP Finans uforpliktende og gratis søknad om forbrukslån.

Du søker ved å fylle ut et skjema på hjemmesiden, der du må gi noen personlige opplysninger og gi selskapet tilgang til din økonomi. Heretter utfører selskapet en kredittvurdering, og du mottar et tilbud. Dette kan du velge å akseptere, eller du kan velge å si nei. Det er helt opp til deg, og det er ingen kostnader forbundet med å avvise låneavtalen.

Slik kan du altså føle deg helt rolig og trygg, når du søker om et online forbrukslån hos OPP Finans. Sammenlign alltid selskapet med andre ved å bruke de mange online portaler, som finnes. Send inn en uforpliktende søknad i dag og sammenlign med tilbud fra andre selskaper for å finne den beste og billigste løsningen for deg.