yA Bank test

yA Bank er en norsk bank, som startet opp i 2006. De tilbyr alle vanlige bankprodukter som lån, refinansiering, kredittkort og mye mer, og har i 100.000 kunder.

Her kan du lære litt mer om, hva yA Bank kan tilby deg, og hvilke fordeler eller ulemper det finnes ved å velge yA Bank som din bank, når du skal låne.

Forbrukslån og refinansiering hos yA Bank

Som en av deres produkter tilbyr yA Bank selvfølgelig forbrukslån. Her får du muligheten til å søke alt mellom 25.000 kr og 500.000 kr. Dette er et stort intervall, som gir deg masse frihet og fleksibilitet, når du skal velge ditt lånebeløp. Det er alltid viktig ikke å låne mer, enn du egentlig trenger. Da kan du komme til å bruke pengene på noe, du egentlig ikke trenger, og du får en unødvendig dyr tilbakebetaling. Ha styr på budsjettet og finn ut, hvilket beløp som dekker dine behov, før du velger.

Du kan få følgende:

  • Lånebeløp mellom 25.000 og 500.000 kr
  • Nedbetalingstid fra 1-15 år
  • Enkel søknad i løpet av få minutter
  • Forbrukslån til det du trenger
  • Online signering av avtalen med BankID

Du kan velge en nedbetalingstid på alt fra 1-15 år. En kort nedbetalingstid betyr, at du selvfølgelig blir kvitt lånet fort. Men det betyr også, at du har et stort beløp å nedbetale hver måned. Det kan være en fordel å velge den korteste nedbetalingstiden mulig, siden dette gir deg mindre renter og slik et billigere forbrukslån. Men vær helt sikker på, at du klarer å tilbakebetale den månedlige ytelsen, slik at du ikke får dårlig gjeld eller betalingsanmerkninger.

yA Bank gir deg muligheten til å få forbrukslån, og du kan tilmed låne uten sikkerhet. Det er enkelt å søke på hjemmesiden via en online skjema, og det er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende. yA Bank har noen få krav, du må møte, hvis du skal bli godkjent for et forbrukslån:

  • Du må være fylt 20 år
  • Du må ha en inntekt på minimum 250.000 kr i året
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger

I yA Bank kan du også få refinansiering, som er et nytt forbrukslån, du bruker til å nedbetale gamle smålån og gjeld på kredittkort. Det nye lånet har som regel bedre vilkår og lavere rente, og på denne måten kan du oppnå en vesentlig lavere månedlig ytelse og unngå problemer med nedbetalingen av dyre lån.

yA Bank erfaringer

yA Bank har blitt kåret til norgesmester i Bank NM i 8 år. Dette er uten tvil en tillitserklæring, som er verdt å legge merke til. De har en veldig bra vurdering på sider som TrustPilot og har i dag over 100.000 fornøyde kunder. Dette tyder på, at yA Bank er et godt og trygt valg, når det gjelder diverse banktjenester.

yA Bank er en norsk bank og er derfor underlagt norske tilsynsmyndigheter. Samtidig er de medlem av Banksikringsfondet, som sikrer, at kundene er dekket av de innskudsgarantier, som gjelder for norske banker.

Som nevnt får du veldig stor fleksibilitet gjennom de brede intervaller i både lånebeløp og nedbetalingstid. Dette gir deg i høy grad muligheten til å sette sammen et lån, som dekker dine behov på den beste måten. yA Bank kan tilby deg en forholdsvis lav rente, og du kan samtidig søke uten krav om sikkerhet. Dette gir deg et billigere lån og mindre risiko, dersom du skulle få problemer med å nedbetale lånet.

Vil du lese mer om de spesifikke vilkår og betingelser hos yA Bank, da finner du masse informasjon på hjemmesiden. Her kan du selvfølgelig også søke om ditt forbrukslån eller refinansiering.