L’EASY test

L’EASY er en online forhandler av hvitevarer, elektronikk og mye mer. Du kan bruke de som helt vanlig forhandler av disse produktene og betale kontant. Du kan også velge å kjøpe med finansiering av dine produkter. Det betyr, at du deler ut betalingen av din mobiltelefon, vaskemaskin eller lignende over en lenger periode.

Men L’EASY tilbyr faktisk også forbrukslån på nett. Her vil du få en kort gjennomgang av, hva de kan tilby deg, når det gjelder lån.

L’EASY tilbyr online forbrukslån

For å søke om et forbrukslån hos L’EASY må du selvfølgelig møte noen grunnleggende krav. Disse skal sikre selskapet mod ‘dårlige’ lånere og gi dem lavere risiko for, at kundene ikke nedbetaler lånet. Samtidig kan man si, at kravene er en slags sikring for deg. Møter du ikke kravene, da er du kanskje heller ikke i en situasjon, der din økonomi egner seg til å låne penger. Søknadskriteriene er som følger:

  • Du må være fylt 20 år
  • Du må ha vært registrert i Folkeregisteret i Norge i minst 2 år
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger
  • Du må ha fast inntekt (beløp ikke spesifisert)

Møter du disse krav, da kan du sende inn en søknad på hjemmesiden. Dette gjør du ved å fylle ut et skjema med noen få informasjoner som navn, personnummer og konto nr. På den måten får L’EASY tilgang til dine personlige opplysninger og din økonomi. Slik kan de utføre en kredittvurdering, som avgjør, om du kan få et lån, og hva renten på dette lånet blir.

Men hva kan du som kunde få, når du tar opp et forbrukslån her?

  • Lån alt mellom 5.000 og 50.000 kr
  • Nedbetal over 12, 24, 36, 48 eller 60 måneder
  • Termingebyr på 45 kr
  • Lån uten sikkerhet
  • Svar på søknad innen 3 timer

Din rente avhenger av kredittvurderingen og det lånet, du ønsker. Du får gjerne en lavere effektiv rente, når du velger et høyere beløp og en lenger nedbetalingstid.

Andre tester på Beste-lån.com: Bank Norwegian lån og Komplett Bank lån

Hva skal du tenke over, før du låner hos L’EASY?

Dette gjør seg egentlig gjeldende for alle lån, og ikke bare forbrukslån hos L’EASY. Det er utrolig viktig, at du har lagt et realistisk budsjett, før du tar opp et lån. Du må vite, hvor mye penger du egentlig trenger, og hvor mye du har råd til. Lån aldri mer, enn du trenger. Da risikerer du å kaste bort pengene på andre ting, og du får et unødvendig dyrt lån.

Samtidig må du finne ut, hvor mye du har råd til å nedbetale hver måned. Har du ikke mye penger tilgjengelig hver måned, da bør du velge en lang nedbetalingstid for å få en lav månedlig ytelse. Men samtidig kan det være en fordel å velge en så kort nedbetalingstid som mulig, sånn at du blir kvitt lånet raskere.

For å finne det beste tilbudet for deg, bør du hente inn flere forskjellige tilbud. Det er gratis og uforpliktende å søke om et forbrukslån, så du kan bare sende inn flere søknader. Du kan nemlig først se presis, hva selskapet kan tilby deg, når du mottar ditt tilbud. Når du har dine tilbud, da kan du sammenligne den effektive renten og velge den beste låneavtalen. På denne måten kan du spare veldig mye penger på ditt forbrukslån.

Besøk L’EASYs hjemmeside i dag for å sende inn din søknad og se, hva de kan tilby deg. Husk på, at det er enkelt å søke på nett. L’EASY A/S har en veldig høy vurdering på Trustpilot, noe som gir et bra signal om høy kundetilfredshet og god service. Derfor kan du som kunde føle deg helt sikker, når du søker om et forbrukslån hos L’EASY.