Om oss

Beste-Lån.com er en nettside, som gjør det enkelt og overskuelig å sammenligne långivere på det norske markedet. Vi hjelper deg til å finne det beste lånet i Norge, alt etter dine behov.

Dine lånemuligheter avhenger veldig av ditt lånebehov, din alder og hva du tjener. Det finnes mange faktorer, som påvirker dine muligheter, men med våre oversikter og gode råd blir veien til et godt lån enklere.

Misjon: Veien til det beste lånet

Vår grunnleggende misjon er å vise deg veien til det beste lånet i Norge. Det norske lånemarkedet inneholder mange långivere, men det finnes stor forskjell på deres renter, vilkår og forhold. Du bør vite om disse forskjeller, og bare ved å kjenne mulighetene kan du finne frem til den beste løsningen.

Det er alltid 100 % gratis og uforpliktende å søke via våre oversikter.

Formålet er å gi deg overblikket og gi deg den beste start på søknadsprosessen.

Vi er en kommersiell tjeneste som inneholder annonselenker. Når du søker/blir godkjent hos et selskap får vi provisjon, og det gir oss muligheten til å forbedre nettstedet regelmessig. Vi samarbeider med de långivere vi presenterer på nettstedet. Oversiktene viser derfor ikke hele markedets utvalg.

Av den grunnen må alle sider, artikler og oversikter brukes veiledende. Det gjelder spesielt for de sider som handler om de billigste og beste fordi det alltid vil være en individuell vurdering. Du kan derfor med fordel undersøke markedet videre på egen hånd, dersom du vil være helt sikker på å finne den beste/billigste løsningen.

Kontakt

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har generelle spørsmål eller henvendelser. Fyll ut skjemaet eller send oss en e-post.

Kontaktinformasjon

Skriv til os hvis du har problemer med nettsiden, spørsmål du vil ha hjelp med, eller er i tvil om hvilket lån å velge:

Åpent mandag-fredag (9-16)

Beste-lån.com Logo

Vestergade 65, 5000 Odense C.

Tjenesten drives av SEO-Butler ApS (Org. nr.: 922183309)

Relevante finanssider

Hvis du trenger mer informasjon eller ønsker å se nyheter om finanssektoren i Norge, kan du finne den via disse finanssidene.