Om Beste Lån

Beste-Lån.com er en nettside, som gjør det enkelt og overskuelig å sammenligne långivere på det norske markedet. Vi hjelper deg til å finne det beste lånet i Norge, alt etter dine behov.

Dine lånemuligheter avhenger veldig av ditt lånebehov, din alder og hva du tjener. Det finnes mange faktorer, som påvirker dine muligheter, men med våre oversikter og gode råd blir veien til et godt lån enklere.

Misjon: Veien til det beste lånet

Vår grunnleggende misjon er å vise deg veien til det beste lånet i Norge. Det norske lånemarkedet inneholder mange långivere, men det finnes stor forskjell på deres renter, vilkår og forhold. Du bør vite om disse forskjeller, og bare ved å kjenne mulighetene kan du finne frem til den beste løsningen.

Det er alltid 100 % gratis og uforpliktende å søke via våre oversikter.

Formålet er å gi deg overblikket og gi deg den beste start på søknadsprosessen.

Vi er en kommersiell tjeneste som inneholder annonselenker. Når du søker/blir godkjent hos et selskap får vi provisjon, og det gir oss muligheten til å forbedre nettstedet regelmessig. Vi samarbeider med de långivere vi presenterer på nettstedet. Oversiktene viser derfor ikke hele markedets utvalg.

Sunt arbeidsmiljøAv den grunnen må alle sider, artikler og oversikter brukes veiledende. Det gjelder spesielt for de sider som handler om de billigste og beste fordi det alltid vil være en individuell vurdering. Du kan derfor med fordel undersøke markedet videre på egen hånd, dersom du vil være helt sikker på å finne den beste/billigste løsningen.

Kontakt

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har generelle spørsmål eller henvendelser. Fyll ut skjemaet eller send oss en e-post.

 

Kontaktinformasjon

Skriv til os hvis du har problemer med nettsiden, spørsmål du vil ha hjelp med, eller er i tvil om hvilket lån å velge:

support@beste-lån.com

Åpent mandag-fredag (9-16)

Beste-lån.com Logo

E-post: kontakt@beste-lån.com

Tlf: 26 25 14 07

Emil Holms Kanal 14, 2300 København

Tjenesten drives av Conceptu IVS (Org. nr.: 35676651)

Vi er CO2-nøytrale

CO2 nøytral nettsideVi er en CO2-nøytral nettside, og vi er stolte av denne sertifiseringen. Beste-Lån.com ønsker nemlig å beskytte miljøet og vise, at vi er en ansvarlig tjeneste.

CO2-nøytraliseringen innebærer, at alt det utslippet, som nettsiden vår medfører, vil bli nøytralisert via grønne prosjekter. Slik at CO2-regnskapet går i 0.

Relevante finanssider

Hvis du trenger mer informasjon eller ønsker å se nyheter om finanssektoren i Norge, kan du finne den via disse finanssidene.

 

Vilkår for bruk

Det gjelder en rekke vilkår for bruk av nettsiden, som du bør vite om.

1. Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden for å gi deg den beste brukeropplevelsen som besøkende. Informasjonskapsler er små tekstfiler, som blir lagret på PC-en, men de er ikke skadende og inneholder ingen personlige opplysninger.

De er med andre ord helt ufarlige, og når du bruker nettsidene våre aksepterer du, at du brukes av disse. Ønsker du å slette eller administrere informasjonskapsler, da er det enkelt og likefrem. Se hvordan du gjør det i to av de mest vanlige nettleserne, Google Chrome og Firefox, via disse henvisninger.

Nettsiden inneholder informasjonskapsler fra tredjeparter som innebærer følgende:

  • Google Analytics
  • Adservice A/S

2. Analytics

Vi har satt opp Analytics på nettsiden, som betyr, at vi tracker alle besøkende og deres atferd. Det samme vil gjelde for deg som besøkende. Det betyr, at vi får masse informative data om atferden, som vi bruker for å forbedre innhold, legge til nytt og optimere eksisterende sider.

Det finnes ikke noe personlig i trackingen vår, og vi vil aldri kunne se spesifikt, hvem du er. Det eneste vi kan se, er at du er en besøkende fra f.eks. Norge, og hvilke sider du har besøkt mv.

3. Opphavsrett

Vi har opphavsretten over alle artikler på nettsiden, og disse kan under ingen omstendigheter kopieres. Dersom du kopierer hele eller deler av innholdet vårt, vil det bli fremsatt et erstatningskrav pr. artikkel/side.

Dette erstatningskravet kan bli større, dersom nettsiden som helhet har tatt skade av kopieringen.

4. Personvern

Beste-lån.com er låneformidler og samler derfor ikke inn personlige opplysninger om våre brukere. Vårt bruk av Google Analytics og annonsenettverket Adservice A/S gjør oss i stand til å samle inn data om atferd, mest brukte kampanjer, mest besøkte sider på nettstedet og lignende. Ikke mer enn det.

Vi har derfor verken navn, adresse, mobilnummer eller e-post på våre besøkende. For vårt primære formål er kun å veilede deg til den beste løsning for dine behov.

GDPR

5. Ansvarsfraskrivelse

Beste-Lån.com fraskriver seg ansvaret for de lån og avtaler, du lager med selskapene, som vi henviser til. Velger du å søke om et lån via oversikten, er det uforpliktende, men signerer du en låneavtale er den gjeldende mellom deg og långiver. Vi er bare en formidler og informasjonsside og kan ikke bli holdt ansvarlig for noe.

Finnes det feil opplysninger i våre oversikter, vennligst kontakt oss, slik at de kan bli rettet. Det er viktig å understreke, at det er informasjonen på selskapenes nettsider, som gjelder. Våre opplysninger oppdateres ofte og bør derfor være rettvisende.

Vi kan på ingen måte garantere at du finner det beste og/eller billigste lånet gjennom vår tjeneste. Det er kun vår intensjon å fremvise de førende selskaper som vi mener du bør vurdere i den forbindelsen. Det er selvfølgelig en subjektiv vurdering, presis som det er individuelt hvilke lånetilbud & renter du mottar retur.