Beste lån for studenter

Her på siden vil vi gjerne hjelpe ungdommer og studenter til å låne penger til det, de har behov for. Så er du ung og går du å vurderer å oppta et lån, da bør du lese med her. Vi gir deg gode råd om, hvordan du får det beste tilbudet.

Vi hjelper deg samtidig til å sammenligne flere forskjellige selskaper, slik å du enkelt kan søke hos de selskaper, du vil. Vi håper, vi kan hjelpe deg på vei til å finne det helt riktige lånet for deg som ungdom.

Husk å sjekke at du oppfyller alderskravet før du søker.

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "beste-laan-com"

 

Online lån til ungdom under studiet

For å kunne ta et lån på nett finnes det noen få krav, man må møte. En av disse kravene er, at du må ha en viss alder. Hos de fleste selskaper er denne 20 – 21 år. Bemerk at den hos noen selskaper kan være høyere, men det er altså lett å finne et selskap, som tilbyr f.eks. forbrukslån til ungdommer under studiet.

I tillegg til dette må du være norsk statsborger, og hos noen finnes det krav om, at du skal ha bodd i Norge i et visst antall år. Det er vanlig praksis, at selskapet foretar et kredittsjekk av deg. Dette skal sikre, at du ikke har noen aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger. Om du har dette, er det dessverre ikke mulig å oppta lån.

Sist men ikke minst krever langt de fleste selskaper, at du har en fast inntekt. Denne er vanligvis ganske lav, og ligger hos mange på 200.000 kr i året. Hos noen selskaper er grensen dog helt nede på 120.000 kr i året. Dette er igjen noe som varierer mellom selskaper, så det er din oppgave å finne et selskap, der du kan møte alle kravene. Men som du kan se her, så er det ikke så vanskelig.

Oversikt: Se hvem som kan hjelpe studenter

Når du skal velge ditt selskap er det veldig viktig, at du sammenligner flere tilbud. Det er helt gratis og uforpliktende å sende inn en søknad, så dette bør du gjøre hos så mange som mulig. Jo flere tilbud du får, jo større mulighet har du for å ta det riktige og billigste valg for deg. Og med vår hjelp har dette blitt enda enklere.

Vi har laget en oversikt for deg over selskaper, som tilbyr lån til ungdommer under studiet. I denne oversikten finner du en rekke relevante selskaper for deg, og du kan tilmed søke hos de du vil. Enklere blir det virkelig ikke. Så nå har du ingen unnskyldning for ikke å søke hos flere forskjellige.

Svar og tilbud tilbake

Beste lån for studenterNår du har sendt inn din søknad (noe som du klarer lett på selskapets hjemmeside), får du svar tilbake. Selskapet svarer ofte innen for kort tid med ditt lånetilbud. Her skal du da sette deg ned og sammenligne de forskjellige tilbud, du har mottatt. Det finnes selvfølgelig en rekke faktorer, du kan se på, men en god start er den effektive renten.

Den effektive rente er en rente, som inkluderer både den egentlige renten på lånet samt alle andre involverte kostnader og gebyrer. Slik gir den deg et godt bilde på, hva lånet reelt sett kommer til å koste deg. Siden det er lovpliktig å opplyse denne på tilbudet, blir det utrolig lett for deg å sammenligne de forskjellige selskaper. Slik kan du se, hvilket tilbud som er det billigste.

Se hvem som kan dekke dine behov

Dernest skal du selvfølgelig se på, hvem som kan dekke dine andre behov og ønsker. Det kan være i forhold til krav og vilkår, mulige beløp og nedbetalingstid, eller kanskje service eller lignende. Det er opp til deg selv å velge, og til slutt er det nok magefølelsen din som avgjør det. Men hvis denne er kombinert med en godt gjennomtenkt beslutning, da er det nok heller ikke så dårlig.

Så se vår oversikt her på siden og finn de forskjellige selskaper. Når du har mottatt pengene dine, kan du selvfølgelig bruke de til presis det, du har behov for. Vi håper, dette har hjulpet deg på vei og gitt deg en bedre forståelse av forbrukslån til studenter. Nå kan du begynne jakten på det beste og billigste lånet for deg.

Merk at du ikke kan være sikker på å finne det beste lånet på nettstedet, da det kan være andre billigere lånemuligheter online.