Vilkår for bruk

Det gjelder en rekke vilkår for bruk av Beste-lån.com, som du bør vite om.

1. Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden for å gi deg den beste brukeropplevelsen som besøkende. Informasjonskapsler er små tekstfiler, som blir lagret på PC-en, men de er ikke skadende og inneholder ingen personlige opplysninger.

De er med andre ord helt ufarlige, og når du bruker nettsidene våre aksepterer du, at du brukes av disse.

Ønsker du å slette eller administrere informasjonskapsler, da er det enkelt og likefrem. Se hvordan du gjør det i tre av de mest vanlige nettleserne, Chrome, Safari og Firefox, via disse henvisninger.

Nettsiden inneholder informasjonskapsler fra tredjeparter som innebærer følgende:

  • Google Analytics
  • Adservice A/S

2. Analytics

Vi har satt opp Analytics på nettsiden, som betyr, at vi tracker alle besøkende og deres atferd. Det samme vil gjelde for deg som besøkende. Det betyr, at vi får masse informative data om atferden, som vi bruker for å forbedre innhold, legge til nytt og optimere eksisterende sider.

Det finnes ikke noe personlig i trackingen vår, og vi vil aldri kunne se spesifikt, hvem du er. Det eneste vi kan se, er at du er en besøkende fra f.eks. Norge, og hvilke sider du har besøkt mv.

3. Opphavsrett

Vi har opphavsretten over alle artikler på nettsiden, og disse kan under ingen omstendigheter kopieres. Dersom du kopierer hele eller deler av innholdet vårt, vil det bli fremsatt et erstatningskrav pr. artikkel/side.

Dette erstatningskravet kan bli større, dersom nettsiden som helhet har tatt skade av kopieringen.

4. Personvern

Beste-lån.com er låneformidler og samler derfor ikke inn personlige opplysninger om våre brukere. Vårt bruk av Google Analytics og annonsenettverket Adservice A/S gjør oss i stand til å samle inn data om atferd, mest brukte kampanjer, mest besøkte sider på nettstedet og lignende. Ikke mer enn det.

Vi har derfor verken navn, adresse, mobilnummer eller e-post på våre besøkende. For vårt primære formål er kun å veilede deg til den beste løsning for dine behov.

5. Ansvarsfraskrivelse

Beste-Lån.com fraskriver seg ansvaret for de lån og avtaler, du lager med selskapene, som vi henviser til. Velger du å søke om et lån via oversikten, er det uforpliktende, men signerer du en låneavtale er den gjeldende mellom deg og långiver. Vi er bare en formidler og informasjonsside og kan ikke bli holdt ansvarlig for noe.

Finnes det feil opplysninger i våre oversikter, vennligst kontakt oss, slik at de kan bli rettet. Det er viktig å understreke, at det er informasjonen på selskapenes nettsider, som gjelder. Våre opplysninger oppdateres ofte og bør derfor være rettvisende.

Vi kan på ingen måte garantere at du finner det beste og/eller billigste lånet gjennom vår tjeneste. Det er kun vår intensjon å fremvise de førende selskaper som vi mener du bør vurdere i den forbindelsen. Det er selvfølgelig en subjektiv vurdering, presis som det er individuelt hvilke lånetilbud & renter du mottar retur.

6. Kontaktinformasjon

Beste-lån.com Logo

Tjenesten drives av SEO Butler ApS (Org. nr.: 39690535)

Vestergade 65, 5000 Odense C.