Forbrukslån til barnevogn

Skal du snart ha en liten jente eller gutt, da er en barnevogn en nødvendig investering. Men det kan være dyrt, spesielt i tillegg til de andre utgifter, som følger med et kommende barn.

Det finnes heldigvis hjelp å hente på nett. Her kan du ta opp forbrukslån til barnevogn og alt det andre, du trenger til ditt barn. Slik kan du få råd her og nå.

Lån til barnevogn online

Det finnes mange fordeler ved å velge et forbrukslån. Én fordel er, at alt foregår på nett. Det betyr, at prosessen er veldig rask, at det er enkelt å få overblikk, og at du aldri trenger forlate hjemmet. Her på siden kan du finne en oversikt over selskaper, som tilbyr de beste og billigste forbrukslån på nett.

Velg ut et par stykker og send inn en søknad direkte på hjemmesiden. Du søker ved å angi ønsket beløp og nedbetalingstid, og ved å gi noen personlige informasjoner om deg og din økonomi. Det krever bare et par minutter av din tid, og det er alltid helt gratis og uforpliktende.

Velg ca. beløp til høyre for å komme i gang med lånesøknad. 

I løpet av samme dag mottar du ditt tilbud på forbrukslån til barnevogn. Fordelen ved å søke hos flere forskjellige selskaper er, at du da kan sammenligne de forskjellige tilbud og velge det, som er best og billigst for deg. På denne måten kan du faktisk spare utrolig mye penger på ditt forbrukslån til barnevogn.

7 tips når du velger barnevogn

Det er ikke en helt enkel oppgave å velge en barnevogn, og spesielt ikke, hvis det er din første. Familie og venner kommer alltid med gode råd, men hva skal du egentlig være oppmerksom på, når du velger din barnevogn?

  1. Hvor mye plass har du? Bor du i en liten leilighet eller lignende, da kan du med fordel velge en mindre modell, som ikke tar opp så mye plass i hjemmet. En større modell er ikke nødvendigvis et bedre valg, selvom du har mye plass hjemme.
  2. Kjører du ofte i bil? Da bør du vurdere å velge en barnevogn, som er liten, lett og enkel å pakke sammen. Det blir en stor utfordring i hverdagen, dersom du ikke tenker over dette på forhånd.
  3. Hvor stor er bagen? Det er ikke bare vognens utvendige størrelse, som teller. Den innvendige størrelsen varierer veldig mellom forskjellige modeller, og du bør alltid teste plassen, før du velger. Slik er du sikker på, at den er romslig nok.
  4. Hvilken type håndtak vil du ha? Det finnes flere forskjellige typer håndtak og valget avhenger av din livsstil og personlige ønsker.
  5. Hvilke hjul vil du ha? Det finnes barnevogner med både tre og fire hjul, og hjultypene varierer også. Du bør tenke over, hvilket underlag du skal bruke vognen på. Er det mest på humpede brosteiner, i naturen eller på flate veier?
  6. Hvilken kjøreretning vil du ha barnet i? Skal barnet se mot deg eller fremover? Det finnes flere muligheter for kjøreretning, og det er selvfølgelig fordeler og ulemper med de forskjellige.
  7. Hva er ditt budsjett? Barnevogner har blitt mote. Derfor betaler du ekstra for stilige og flotte barnevogner i forhold til mindre kjente modeller. Du bør alltid vurdere, hvor mye du har råd til å låne, før du kjøper din nye barnevogn.

Ny vs. brukt barnevogn

Markedet for brukte barnevogner har blitt stort. Det skyldes, at mange velger å ha hele 2-3 forskjellige vogner i løpet av barnets første år. Du kan spare penger på å kjøpe en brukt vogn i første omgang. Men tilgjengjeld har du muligheten til å selge en ny vogn til en dyrere pris enn den brukte, når du ikke skal bruke den lenger.