Forbrukslån til gressklipper og robotgressklipper

En fin og ordnet hage krever i de fleste tilfeller en gressklipper. Men det finnes utrolig mange modeller på markedet, og det kan være vanskelig å velge den helt riktige. Samtidig er det ikke en helt billig investering.

Trenger du en ny gressklipper her og nå, men har du ikke plass i budsjettet, da kan du ta opp et forbrukslån til gressklipper på nett. Her gir vi deg gode tips til ditt kjøp.

Lån til ny gressklipper online

Skal du låne penger til en gressklipper, da kan du med fordel bruke et helt vanlig forbrukslån. Her kan velge beløp mellom 1.000 og 500.000 kr, og du bestemmer selv nedbetalingstiden. Slik kan du sette sammen presis det lånet, som egner seg til dine behov. Legg alltid et budsjett, før du søker, slik at du vet, hvor mye du trenger – og hvor mye du har råd å nedbetale hver måned.

Du søker gratis og uforpliktende på nett. Bruk siden her til å finne de beste og billigste forbrukslån til gressklipper på nett.

Vanlig gressklipper vs. robotgressklipper

– Argumenter for og imot

En robotgressklipper har blitt et veldig populært valg for mange, når de skal kjøpe seg ny gressklipper. Men hva er egentlige fordelene med en slik, og hvilken modell bør du velge? En robotklipper egner seg veldig bra til eldre eller andre, som synes, at det er tungt, vanskelig og tidskrevende å klippe gresset. Har du en veldig stor hage, da kan det også være en opplagt mulighet for å spare tid og energi. I tillegg er det en fin løsning for allergikere. Altså er det eldre, allergikere og folk med stor tomt, som har størst nytte av en robotgressklipper.

De fleste andre kan med fordel spare penger på å velge en helt vanlig gressklipper. Her kan du selv styre klipperen, og det gir deg selvfølgelig større kontroll. Som bonus får du litt tid utenfor, og det er god trening å klippe gresset. Har du en hage med vanskelig terreng, da er en vanlig klipper oftest også den beste løsningen.

De dyreste modeller koster rundt 20.000 kr. Robotklipperen koster minimum 6000 kr og går helt opptil 40.000 kr. Du kan altså spare en del penger på å velge den vanlige fremfor en automatisk, og det må man også ha med i vurderingen.

Sammenlign priser og finn den billigste forhandleren

Ditt valg av gressklipper avhenger av dine ønsker og behov. Går du mye opp i hagen din, og har du en stor tomt, da er det verdt å bruke litt ekstra penger på en modell i høy kvalitet. Dette er også en god investering, fordi klipperen da vil holde i mange år fremover. Når du har valgt den klipperen, du vil ha, da bør du sammenligne prisen hos forskjellige forhandlere.

Et godt råd er å bruke noen av de mange online portaler, som finnes. Her kan du nemt og enkelt sammenligne prisen, og slik kan du finne den billigste forhandleren. På denne måten kan du spare veldig mye penger.

Når du har funnet prisen, da kan du søke om ditt forbrukslån til alm. gressklipper eller robotgressklipper.