Forbrukslån til vinduer

Med et forbrukslån kan du få råd til presis det, du trenger. Det kan for eksempel være, at du ønsker å skifte ut dine gamle vinduer av en eller annen årsak.

Du kan ta opp et forbrukslån til vinduer på nett og ha penger til å erstatte vinduene i huset. Her forklarer vi deg hvordan.

Lån penger til nye vinduer online

Først må du velge et par forskjellige selskaper, som du vil søke hos. Det finnes masse muligheter på nett. Du sender inn en søknad ved å fylle ut skjema på selskapets nettside. Det er gratis og uforpliktende å sende inn en søknad. Du mottar ditt tilbud fra selskapet, der du kan se presis, hva de kan tilby deg. Søk online her:

Tilbudet inneholder både beløp, nedbetalingstid, gebyrer og – viktigst av alt – den effektive renten. Den effektive renten forteller deg, hva den egentlige kostnaden ved lånet er. Derfor er det den beste måten å sammenligne dine forskjellige tilbud på. Tilbudet med den laveste effektive renten er det billigste forbrukslån til vinduer for deg.

Du har full frihet til å bruke pengene, som du vil. På denne måten kan du låne alt mellom 1.000 og 500.000 kr uten sikkerhet.

Nye vinduer er en god investering

Gamle vinduer er ofte mindre energivennlige enn nye. Derfor kan det være en veldig god investering i fremtiden å skifte de ut. Vinduer i høy kvalitet gjør, at varmen ikke slippes ut og kulden ikke kommer inn. På den måten kan du få et mye lavere strømforbruk og slik en lavere regning.

Dette sparer deg penger hver måned, og på den måten kan du fort tjene inn din nye investering. Samtidig kan nye vinduer selvfølgelig være med til å øke husets verdi, når du skal selge igjen. Derfor kan det faktisk lønne seg å opp et forbrukslån til vinduer fremfor å bevare de gamle.

Grunner til å erstatte vinduene

Det finnes flere grunner til å erstatte de gamle. Det er selvfølgelig opplagt, dersom ett eller flere vinduer har fått skader, eller hvis du rett og slett har et knust. Det kan også være, at mange års bruk har gjort de utslitt, eller at de ikke passer inn i husets innredning.

Som nevnt over kan du også være en god idé å skifte ut de gamle for å få et lavere strømforbruk og slik spare penger på regningen hver måned. Andre muligheter er, at dine vinduer har for høy U-verdi, er punktert eller inneholder kjemikaliet PCB.

Få gjort en sjekk, hvis du er i tvil

Er du i tvil om du har lyst å skifte ut vinduene, pusse de opp selv eller bare beholde de, som de er? Da kan du alltid kontakte en profesjonell for å få de til å sjekke din situasjon. De er bra rustet til å fortelle deg, hva du kan tjene på å få nye vinduer eller alternativt reparere de gamle. Da kan du etterfølgende avgjøre, om du vil ta opp et forbrukslån til vinduer eller vente med å skifte de ut.