Hvor finner jeg det beste lån?

Noen ganger kan det være vanskelig å finne ut, hvilket lån som egentlig er det beste og billigste for deg.

Her gir vi deg noen tips, så du unngår unødvendig dyre online forbrukslån.

Innhent flere lånetilbud og sammenlign

Lånemarkedet i 2016 er veldig stort. Og det kan virke forvirrende å navigere blant de mange tilbud. Men det er viktig, at du bruker litt tid på å finne en rekke selskaper. For det er veldig stor variasjon mellom de forskjellige selskaper. Så det er bestemt tiden verdt, for du kan komme til å spare mye penger på å velge det riktige tilbudet!

Du må selvfølgelig finne et selskap, som kan dekke dine behov. Dette kan være i forhold til for eksempel ønsket beløp og nedbetalingstid. Dernest skal du sende inn en søknad. Finn gjerne minst 2-3 selskaper, som du søker hos. Det er gratis og uforpliktende, og det krever kun få minutter.

Velg den laveste effektive rente

Kort tid etter du har sendt inn din søknad, får du svar tilbake. Her får du et tilbud, der du kan se alle detaljer om, hva selskapet kan tilby deg. Når du sammenligner flere tilbud skal du se på den effektive rente. Denne forteller deg, hva den egentlige kostnaden ved lånet er. For å finne den billigste løsningen, skal du velge den laveste effektive rente. Slik slipper du betale unødvendig mye.

Når du har funnet det tilbudet, du ønsker, er det bare igjen å godkjenne det. Du skriver under låneavtalen med ditt BankID. Hvis alt er godkjent og klar, da har du pengene på kontoen kort tid etter – ofte dagen etter. Enklere kan det virkelig ikke bli!

Pengene kan du selvfølgelig bruke til presis det, du vil. Det finnes nemlig ingen krav om, at du skal opplyse formålet med lånet. Det kan du ha helt for deg selv. Du har også rik mulighet til å finne en løsning, der du ikke skal stille sikkerhet. Det finnes masse gode forbrukslån uten sikkerhet, og mange foretrekker denne løsningen.

Fastlegg dine behov

Fastlegg dine behov for beløp og nedbetalingstid, og tenk over om det er andre vilkår, som er viktige for deg. Nå skal du bare i gang med å undersøke markedet for å finne det beste lån for deg.

Husk at du klarer å ordne alt på nett, slik at du aldri trenger forlate sofaen. Vi håper, at denne artikkelen har hjulpet deg med å få svar på spørsmålet: Hvor finner jeg det beste lån for meg?.