Fokuslån test

Fokuslån er en av mange banker i Norge, som tilbyr forbrukslån til gode vilkår. Her har vi samlet de viktigste informasjoner og fordeler ved å velge Fokuslån som din långiver. Slik får du et godt overblikk over, hva banken kan tilby deg.

Fokuslån gir deg forbrukslån opptil 75.000 kr

Hos Fokuslån får du stor fleksibilitet til å sette sammen din egen løsning, som passer perfekt til dine behov. Dette gjør de blant annet ved å ha brede intervaller for nedbetalingstid og lånebeløp. Hos dem får du slik følgende fordeler:

  • Muligheten til å velge et lånebeløp mellom 10.000 og 75.000 kr.
  • Muligheten til å innfri kontantlånavtalen til enhver tid
  • Muligheten til å velge rente- og avdragsfri periode
  • Ingen krav om sikkerhet

Slik kan du låne til en lang rekke behov og enkelt få avtalen til å passe til deg. Velg en lang nedbetalingstid, hvis du vil ha en lavere månedlig ytelse. Dette er en fordel, hvis du ikke har råd til å betale så mye penger hver måned. Den effektive renten avhenger blant annet av ditt valgte lånebeløp, lånets løpetid og den individuelle kredittvurdering, som Fokuslån foretar. Jo lavere effektiv rente, jo billigere er lånet.

Hos Fokuslån kan du lett søke om et forbrukslån på hjemmesiden. Velg først det beløpet og den månedlige ytelsen, som passer til dine behov. Det er viktig, at du legger et budsjett, slik at du ikke kommer i problemer med nedbetalingen.

Send inn din søknad på hjemmesiden med personlige informasjoner samt opplysninger om bo- og ansettelsesforhold. Du får svar innen én time, og pengene går inn på kontoen allerede dagen etter, at det har blitt godkjent.

Men det finnes selvfølgelig noen krav, du må møte for å kunne bli godkjent hos Fokuslån. Grunnleggende finnes det to krav:

  • Du må være fylt 20 år
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger

Møter du disse, da kan du sende inn en online søknad. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende, og det krever bare få minutter. Du aksepterer først tilbuddet, når du skriver under på kontrakten.

Gå til Fokuslån

Annonse

Hva skal du gjøre, før du aksepterer ditt forbrukslån?

Fokuslån er en bank, som gir deg muligheten til å låne til det, du trenger. Du trenger ikke opplyse om formål eller stille sikkerhet. Samtidig kan du velge mellom en lang rekke forskjellige lånebeløp, nedbetalingstider og avdragsfri perioder. Slik kan du på mange måter sette sammen et lån, som dekker dine behov på beste måten.

Som utgangspunkt har de en ganske lav rente på forbrukslån. Men det er viktig å understreke, at du først kan se ditt spesifikke tilbud, når du har sendt inn en søknad. Grunnen til dette er, at tilbudet avhenger av mange faktorer som beløp, nedbetalingstid, avdragsfri periode, innkomst og mye mer.

Det er som nevnt helt gratis og uforpliktende, så du kan lett sende inn søknader til både Fokuslån og andre selskaper. På denne måten kan du se, hva de forskjellige kan tilby deg. Sammenligner du den effektive renten, da kan du se hvilket tilbud som er det billigste for deg.

På hjemmesiden til Fokuslån kan du lese mye mer om de gjeldende vilkår. Her kan du også velge ditt ønskede beløp og løpetid, og så får du et eksempel på den månedlige ytelsen og den effektive renten. Send inn din søknad i dag og få svar allerede innen én time. Husk på, at du aldri er forpliktet til en låneavtale, før du har underskrevet den endelige kontrakten.

Se hvem andre kan tilby deg lån fra 10000 kr her.