Klikklån test

Hos KlikkLån kan du låne penger på nett. KlikkLån er skapt i samarbeid med THORN, som er blant Norges største leverandører innenfor finansiering av elektronikk.

De fungerer som en leverandør av mindre kontantlån og har fokus på brukervennlighet og forbrukerens sikkerhet. Her gir vi deg masse informasjon om, hva du kan forvente, hvis du velger KlikkLån.

KlikkLån tilbyr mindre forbrukslån

Hos KlikkLån kan du ikke låne de helt store beløp. Selskapet holder seg heller til mindre lån, og egner seg derfor perfekt til deg, som trenger litt ekstra penger til ny TV, møbler, en mindre reise eller lignende. Hos KlikkLån kan de tilby deg:

  • Forbrukslån mellom 5.000 kr og 40.000 kr
  • Etableringsgebyr på 695 kr samt termingebyr på 45 kr.
  • Mulighet for avdragsfrie måneder
  • Mulighet for forbrukslån uten sikkerhet
  • Simple og tydelige lånebetingelser

Til gjengjeld må du også møte noen krav, hvis du skal få godkjent et lån hos KlikkLån. På denne måten sikrer selskapet seg mot ‘dårlige’ kunder og har en mindre risiko i forbindelse med lånet. De har følgende krav til deg:

  • Du må være fylt 20 år
  • Du må være registrert i Folkeregisteret i Norge og ha vært det i minst 2 år
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger
  • Du må ha en fast inntekt

Oppfyller du kravene over, da er det bare å sende inn en søknad på hjemmesiden og motta ditt personlige tilbud. Du søker ved å fylle ut det korte skjemaet, som ligger på nettsiden. Her skal KlikkLån ha noen personlige informasjoner samt opplysninger om din økonomi.

Det er helt gratis og uforpliktende å sende inn en søknad. Så du trenger ikke være redd for å søke, selvom du ikke har bestemt deg endelig for å bruke KlikkLån.

Besøk KlikkLån

Annonse

De foretar, som andre selskaper, en kredittvurdering på bakgrunn av dine informasjoner. På denne måten utregner de et tilbud, som du mottar umiddelbart etter, du har fylt ut skjemaet. Her finner du informasjon om ditt lånebeløp, nedbetalingstiden, den avdragsfrie perioden og din rente. Velger du å akseptere denne låneavtalen, da signerer du på nett med BankID.

Se også: Oversikter med lån på 5.000 og 40.000 kr. uten sikkerhet.

Hvorfor skal jeg velge KlikkLån?

Det finnes en rekke fordeler ved å velge KlikkLån . De tilbyr blant annet avdragsfrie perioder og en lav effektiv rente. Samtidig har du muligheten til å ta et forbrukslån uten sikkerhet.

KlikkLån har mye erfaring med å tilby kontantlån under ansvarlige forhold. Derfor kan du som kunde føle deg i trygge hender. De får en høy vurdering på diverse portaler og sammenligningssider, noe som gir et signal om høy kundetilfredshet.

Men det er viktig å huske på, at du alltid får det beste tilbudet ved å sammenligne forskjellige långivere. Det er gratis og uforpliktende å sende inn en søknad, og det krever bare få minutter. Derfor kan du med fordel søke hos flere forskjellige selskaper og motta en rekke tilbud, som du da kan sammenligne. Se på den effektive renten for å finne det billigste forbrukslånet for deg.

Det er selvfølgelig andre faktorer, som krav, vilkår og service, som har en betydning for valget. Men søk alltid hos minst 2-3 selskaper for å sikre deg, at du har undersøkt markedet nøye. Det kan være mye penger å spare på denne måten. Søk hos KlikkLån på hjemmesiden i dag og se, hva de kan tilby deg.