Låne penger til MacBook

De flotte MacBook fra Apple har blitt et veldig populært valg blant folk, som skal ha seg ny PC. Den vinner på et flott design og et smart og brukervennlig system. Men man betaler også litt ekstra, hvis man velger å kjøpe sin nye PC fra Apple.

En PC fra Apple er nemlig ikke helt billig. Til gjengjeld er det en god investering, siden de fleste har glede av den i mange, mange år. Vurderer du å kjøpe deg en slik PC, men trenger du litt ekstra penger, da kan du ta opp et lån til MacBook og få råd på denne måten.

Søk lån til MacBook Pro eller Air

Mange butikker tilbyr, at du kan kjøpe med finansiering, når du skal kjøpe din nye PC. Det betyr, at du ikke betaler hele beløpet på én gang, men at du i steden må betale litt hver måned. Dette er dog ikke alltid den beste og billigste løsningen. Du kan nemlig også ta opp et forbrukslån for å betale for din nye MacBook.

Det finnes en lang rekke selskaper på nett, som tilbyr denne muligheten, og derfor er konkurransen stor. Her kan du låne opptil 500.000 kr, avhengig av, hvor mye du trenger. Du velger selv nedbetalingstiden, sånn at du kan tilpasse din månedlige ytelse til ditt budsjett. Legger du et godt budsjett og undersøker du markedet nøye, da kan det være en helt opplagt mulighet å ta opp et lån til MacBook. 

Velg beløp til høyre, for å komme til oversikt og lånesøknad.

 

Prisene på MacBook Pro

En MacBook Pro er en av de mest populære valg, fordi den har et flott utseende, god funksjon og en lett vekt. Du kan velge mellom en 13-tommer eller 15-tommer Retina skjerm, der den store skjermen selvfølgelig er litt dyrere i pris. I tillegg finnes det modeller med forskjellig GHz og lagringsplassen varierer også mellom 128 GB, 256 GB og 512 GB.

Prisen avhenger av disse spesifikasjoner, og derfor bør du velge din modell, før du tar opp et lån til MacBook Pro. Du kan spare mye penger på å sammenligne butikkenes priser på nett. Ifølge Prisguide.no har Expert akkurat nå med den laveste prisen på 12.910 kr for en 13-tommer Pro med 2,7 GHz og 128 GB lagringsplass.

Prisene på MacBook Air

Modellen Air er en litt mindre modell med lavere vekt og mindre skjerm. Her kan velge mellom 11-tommer og 13-tommer samt 128 eller 256 GB. For en MacBook Air 13-tommer med 128 GB lagringsplass må du 8.988 kr hos Expert, som igjen er billigste butikken. Til sammenligning koster samme PC 11.190 kr hos Eplehuset. Igjen kan du altså spare mye penger på å undersøke prisene hos de forskjellige butikker. Du kan med fordel bruke en av de mange online portaler, når du har funnet ut, hvilken modell du vil ha.

Air vs. Pro – Hva skal jeg velge?

MacBook Air og MacBook Pro er de to mest populære valg, når det gjelder Apple PC. En Air er som sagt litt mindre i størrelse, skjerm og vekt, og den er perfekt til studerende, som skal ha den med på forelesning. Det er også en litt billigere løsning. Med en Pro modell kan du dog velge den lekre Retina-skjerm, som du også betaler en del ekstra for.

Du får en sterkere PC enn med Air, og samtidig har du flere muligheter for tilkobling, som for eksempel HDMI. Ditt valg avhenger derfor av, hvilke behov du har. Les mer om de to modeller på nett og finn ut, hvilken som best dekker dine behov. Etter du har valgt, kan du gå på jakt etter ditt online lån til MacBook.