Santander Consumer Bank

Leter du etter en bank til å hjelpe deg med forbrukslån, refinansiering eller lignende? Da har du sikkert allerede funnet ut, at det finnes utrolig mange långivere på markedet i Norge.

Her gir vi deg et overblikk over en av de største, nemlig Santander Consumer Bank. De er den 4. største finansinstitusjon i verden og har mange års erfaring på lånemarkedet.

Hva kan Santander Consumer Bank tilby deg?

Hos Santander Consumer Bank får du en rekke forskjellige banktjenester. De tilbyr blant annet forbrukslån, kredittkort, spareprodukter samt bil- og fritidsfinansiering. Hos banken kan du velge mellom flere løsninger. Det er stor forskjell på disse, der privatlån blant annet egner seg til mye større beløp enn forbrukslån. Velger du å ta et forbrukslån hos Santander Consumer Bank, da må du møte bankens søknadskriterier. Disse er som følger:

  • Du må være minimum 25 år gammel
  • Du må ha bodd i Norge i minst 3 år
  • Din årsinntekt må være på 200.000 kr eller mer
  • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker

Ellers finnes det ingen begrensninger for, hvem som kan søke. Du kan låne penger til presis det, du vil, og Santander Consumer Bank trenger ingen opplysninger om formålet med lånet. Men derfor er det selvfølgelig fortsatt lurt å tenke over, om du egentlig trenger pengene.

Legg alltid et budsjett og undersøk mulighetene dine nøye, før du tar opp et lån. Tenker du deg om, da er forbrukslån en veldig god måte å få råd til dine nye møbler, oppussing av hus, en liten reise eller lignende.

Men hvilke vilkår og muligheter får du da hos Santander Consumer Bank, når du tar opp et forbrukslån? De viktigste finner du her:

  • Lånebeløp fra 10.000 til 350.000 kr
  • Nedbetalingstid fra 1 til 10 år
  • Gratis og uforpliktende søknad

Se også: Oversikt over hvor du kan låne fra 10.000 kr.

På hjemmesiden kan du se eksempler på, hva den månedlige ytelsen blir med forskjellige renter, beløp og nedbetalingstid. Men det er viktig, at du sender inn en søknad for å se presis, hva banken kan tilby deg. Din rente avhenger nemlig av den kredittvurderingen, som Santander Consumer Bank foretar.

Du søker direkte på hjemmesiden ved å fylle ut et elektronisk søknadsskjema eller du kan ringe banken. Etter kort tid får du svar fra banken med informasjoner om lånet. Du kan signere avtalen på nett med Bank-ID, og slik kan du ha pengene på kontoen allerede dagen etter.

Hvorfor velge Santander Consumer Bank?

Etter å ha kjøpt GE MoneyBanks virksomheter i Norge, Sverige, Finland og Danmark, så er Santander Consumer Bank Nordens største innen bilfinansiering og usikrede lån. Dette betyr, at de kan tilby et stort utvalg av produkter, og at de har mange ressurser å jobbe med. Hos Santander Consumer Bank kan du som nevnt få andre produkter enn forbrukslån. Du har muligheten til privatlån, som har høyere pengebeløp og lenger nedbetalingstid, men også andre vilkår.

De tilbyr samtidig refinansiering av smålån og kredittkort, så du blir kvitt dyr gjeld. I tillegg kan du få et kredittkort hos banken eller opprette en sparekonto. Slik kan du samle alle dine banktjenester i én bank og på den måten få bedre oversikt over din økonomi. På hjemmesiden finner du mye mer informasjon om de enkelte produkter og tjenester, slik at du kan velge den, som passer best til dine behov.

I 2014 ble Santander Consumer Bank kåret til beste bank i Europa av magasinet Euromoney. Magasinet valgte banken på bakgrunn av dens solide balanse, høye kredittverdighet og internasjonale spredning. Dette er en stor tillitserklæring og et signal om, at banken er en solid og sterk institusjon, som er trygg å være kunde i.

Husk alltid å undersøke markedet nøye, før du tar opp et lån. Markedet har masse å tilby, og du kan spare mye penger på å velge den riktige løsningen for deg. Skal du ta opp et forbrukslån, da bør du utnytte, at det er gratis og uforpliktende å søke. Send inn søknader til minst 2-3 selskaper og sammenlign de tilbudene, du mottar. På den måten finner du best det billigste forbrukslånet for deg.