Lån penger til nye ski og skistøvler

En skiferie er ikke alltid en billig fornøyelse. Det kreves mye utstyr, og dette blir fort slitt ned. Og du står kanskje og har behov for nye ski til den neste skiferie. Eller kanskje du vil gi barna nye skistøvler, fordi de har vokst ut av de gamle.

På nett kan du låne penger til nye ski og skistøvler hos flere selskaper. Få et godt innblikk i mulighetene her.

Oversikt over mulighetene

Det online lånemarkedet i 2016 har vokst seg veldig stort. Det finnes en lang rekke selskaper, som står klar til å hjelpe deg. Dette kan kanskje virke forvirrende, men det gjelder om å utnytte det til sin egen fordel. For med et stort utvalg kommer også mange muligheter.

Her på siden har vi hjulpet deg et skritt på veien. Vi har gjort den første del av jobben for deg og laget en oversikt over dine muligheter. I oversikten på forsiden finner du selskaper, som tilbyr lån til ski og skistøvler. Slik kan du danne deg et overblikk over de forskjellige tilbud.

Med oversikten kan du også sende en søknad til de, du vil. Husk på at det er gratis og uforpliktende, så søk gjerne hos en rekke forskjellige. Slik får du noen tilbud, som du kan sammenligne. Fra disse kan du da velge det billigste og beste tilbudet for deg. Her anbefaler vi sterkt, at du ser på den effektive renten. Det er denne, som forteller deg den egentlige kostnaden ved lånet. Slik finner du fort ut, hvilket lån som er det billigste.

De fleste kan låne penger til nye ski og støvler. Søker du i dag, og blir alt godkjent, da kan du snart være klar for skiferien.

Se også: Låne penger til ferie online

Tips for å velge ski og støvler

Når det gjelder skistøvler må du især fokusere på størrelsen. Mange velger en for stor skistøvle, fordi de tenker, at da blir det plass til varme sokker osv. Men en for stor skistøvle kan gi veldig vondt i føttene og også kalde føtter. Det er vanlig, at støvlen føles litt for liten, når man prøver den – men det er helt greit.

I forhold til ski må du tenke på spennet. Husk å vær ærlig om ditt nivå og din vekt, når du skal kjøpe ski. Ellers kan det påvirke spennet og du får ski, som ikke passer til deg. Størrelse og lengde på skien er også viktig, og du må selvfølgelig tenke over, hvilket terreng du skal bruke de mest i.

Vi ønsker deg lykke til med ditt lån til ski og skistøvler, og god skisesong.

Read More