Lån til snøfreser & snøscooter

Det er alltid en god idé å være forberedt på vinteren og snøen, som kommer. Mange velger å investere i en snøfreser, siden denne kan hjelpe deg med å rydde snøen. Og har du behov for transport i områder med mye snø, da kan en snøscooter også være nødvendig.

Begge deler kan dog være dyre produkter å kjøpe, spesielt hvis du inkluderer det vedlikehold, som trenges for at du kan ha glede av maskinene dine i mange år. Trenger du litt ekstra penger for å bli helt klar for vinteren, da kan et lån til snøfreser og snøscooter være løsningen for deg.

Lån til snøscooter og snøfreser online

Du kan bruke et helt vanlig forbrukslån, når du skal ha et lån til snøfreser og snøscooter. Med et forbrukslån bestemmer du nemlig helt selv, hva du vil bruke pengene på. Det finnes masse selskaper, som tilbyr denne løsningen online. Fordelene med denne lånetypen er, at du selv velger lånebeløp og nedbetalingstid, det er uforpliktende å sende inn en søknad, du trenger ikke stille sikkerhet.

For å hjelpe deg til å finne det billigste lån til snøfreser og snøscooter, har vi laget en oversikt på nettsiden. Du kan spare mye penger ved å hente inn flere tilbud og sammenligne den effektive renten, som forteller deg den egentlige kostnaden på lånet. Det er alltid gratis og uforpliktende å sende inn en søknad, så du kan med fordel søke hos flere selskaper.

Gå til vår oversikt for å se lånemulighetene.

 

Slik velger du snøfreser

Ditt valg av snøfreser avhenger av flere ting. Du må blant annet tenke over, om du vil ha en hjuldrevet eller beltedrevet modell. Det avhenger av, hvor du skal bruke snøfreseren din. Er den beregnet til bruk på terrasse, belegningsstein eller lignende, da bør du velge beltesnøfreseren, som er mest skånsom mot underlaget.

Denne kan også kjøres i trapper, som er veldig praktisk. En hjulsnøfreser kan derimot bedre gripeevne og egner seg slik bra til is og andre harde underlag. Du bør også tenke på størrelsen, der du vanligvis kan velge mellem 1-, 2- og 3-stegs snøfresere.

Slik velger du snøscooter

På samme måte avhenger valget av snøscooter også av dine behov. Igjen bør du tenke over, hvor du skal bruke snøscooteren din. Kommer du til å være mest på preparerte løyper eller går du ofte av sporet for å utforske nye områder? Trenger du en veldig sterk slede, da er en firetaktsmotor det riktige valget. Den klarer de fleste arbeidsoppgaver og egner seg bra til to piloter.

Denne modellen er dog ofte dyrere, både når det gjelder kjøp og vedlikehold, enn en slede med mindre motorstørrelse. Du bør også vurdere, hvilke ekstra funksjoner du trenger. Det kan for eksempel være oppvarmede seter, elektriske målere eller andre smarte funskjoner.

Read More