Lån uten fast inntekt

En av fordelene med online forbrukslån er, at markedet er så stort. Dette gjør, at du nesten alltid kan finne et tilbud, som passer til dine behov. Dette gjelder for eksempel, når vi snakker om krav.

De fleste lånetyper og selskaper krever, at du stiller sikkerhet. Dette slipper du ofte for, når du velger et forbrukslån. Men mange selskaper krever da, at du har en fast inntekt på 200.000 kr i året. Du kan dog finne noen selskaper, som tilbyr deg å få lån uten fast inntekt.

Kravene til inntekt er forskjellige

Som sagt er det vanlige kravet, at du har en fast årlig inntekt på rundt 200.000 kr. Dette er selskapets ‘garanti’ for, at du klarer å betale tilbake lånet. Det er dog veldig stor variasjon på markedet, og dette beløpet varierer veldig. Noen krever en høyere inntekt, og andre krever en lavere på for eksempel 100.000 kr i året. Men hvis du ikke har en fast inntekt, da er du selvfølgelig kun interessert i selskaper, som tilbyr lån uten fast inntekt. Og disse finnes det faktisk også noen av.

Her på siden har vi hjulpet deg litt på vei og undersøkt markedet for deg. Slik har vi funnet frem et utvalg av selskaper, som tilbyr deg forbrukslån uten fast inntekt. Disse har vi samlet i en oversikt, slik at du raskt og enkelt kan se, hva de forskjellige selskaper kan tilby deg. Når du har funnet noen, du er interessert i, da kan du søke hos disse. Dette kan du også gjøre direkte fra oversikten.

Kort tid etter får du et tilbud sendt tilbake, som du da kan ta stilling til, om du vil ta imot. Søk gjerne hos minst 2-3 selskaper, så du har noe å sammenligne med. Når du har tatt ditt valg, da kan du skrive under og godkjenne avtalen med ditt BankID. Kort tid etter har du pengene på kontoen, og du kan bruke de til presis det, du vil.

Husk å sjekke kravene

Husk på, at det også finnes andre krav til online forbrukslån. Du må for eksempel ha en viss alder (ofte 18 eller 20 år) og være norsk statsborger. I tillegg kan du ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

De spesifikke kravene kan du lese om i våre oversikt, ettersom de varierer fra det ene selskapet til det neste.

Men møter du disse, da finnes det faktisk mulighet for å få lån uten fast inntekt.