Forbrukslån til kaffetrakter

Må du også ha din kopp kaffe (eller 2) hver morgen, før dagen kan begynne? Da kan du helt sikkert ikke unnvære en kaffetrakter eller kaffemaskin i hjemmet.

Men hva gjør du, hvis den gamle maskinen har gått i stykker, og det ikke er penger på kontoen til å skifte den ut med en gang?

Da kan du heldigvis ta opp et lån til kaffetrakter i løpet av bare få timer på nett. På den måten kan du få råd til en ny kaffetrakter, kaffemaskin eller hva du ellers foretrekker.

Låne penger til kaffetrakter

Et forbrukslån er en veldig enkel måte å få lån til kaffetrakter. Du finner bare de selskapene, du vil søke hos på nett. Her kan du med fordel søke her:

På den måten kan du nemlig sammenligne dine tilbud, og dette kan spare deg mye penger. Det er gratis og uforpliktende å sende inn en søknad, og du kan gjøre det direkte på selskapenes nettsider.

Velg tilbudet med den laveste effektive renten for å finne det billigste lån til kaffetrakter. Du bør selvfølgelig også se på andre faktorer, men den effektive renten forteller deg den egentlige kostnaden ved lånet. Denne kan variere veldig mye mellom de forskjellige selskaper, så du kan spare mye penger på denne måten.

Husk alltid, at du først kan se ditt endelige tilbud, når du har sendt inn en søknad. Renten avhenger nemlig både av din økonomi, ditt valgte beløp og nedbetalingstiden.

7 gode råd før du kjøper kaffetrakter

Det finnes en rekke ting, du må være oppmerksom på, når du kjøper din nye kaffetrakter. Her har vi samlet et par gode råd, sånn at du kan komme enklere og bedre gjennom ditt kjøp.

1. Hvor stor kaffetrakter trenger du? Størrelsen på de forskjellige modeller varierer en del, og brygger du ofte kaffe i større selskaper (eller en stor familie), da bør du kanskje velge en maskin med stor kapasitet.

2. Hvor lenge vil du vente? Bryggetiden er kanskje noe av det viktigste, når du skal velge din kaffetrakter. Mange vil gjerne ha kaffen klar på kort tid, og det er ikke alle maskiner, som kan klare denne oppgaven. Derfor bør du se på bryggetiden, når du kjøper din nye maskin.

3. Hvordan skal den smake? Smaken på kaffen avhenger faktisk mest av den kaffen, du bruker – og ikke maskinen. Men temperaturen har noe å si, så derfor kan du se på bryggetemperaturen, før du tar ditt valg. Den perfekte temperaturen ligger rundt 92-96 grader for å få en smak i høy kvalitet.

4. Er merket viktig? Mange velger en av de store (og dyre) produsenter, når de skal kjøpe kaffetraktere, fordi de regner med, at kvaliteten da er bedre. Men gjør deg selv den tjeneste å undersøke maskinens spesifikasjoner og sammenligne de på forskjellige områder, før du velger. Det dyreste valget er nemlig ikke alltid det beste.

5. Hva er ditt budsjett? Prisen på kaffetraktere varierer utrolig mye! Igjen er det viktig, at du sammenligner de forskjellige muligheter, før du velger. Ofte er forskjellen mellom en dyr og billig modell så liten, at du ikke hadde merket det i hverdagen. Samtidig bør du sammenligne prisen på én modell hos forskjellige butikker. På denne måten kan du finne bra tilbud og spare mye penger.