Lån til oppvaskmaskin og vaskemaskin

Mange foretrekker å ha egen oppvaskmaskin og vaskemaskin i leiligheten eller huset. Er du en av de, som går å drømmer om å få råd til din første? Eller har den gamle gått i stykker, så den må skiftes ut med en ny?

Uansett hva årsaken er, så kan nye hvitevarer være en ganske dyr investering. Og det er langt fra alle, som har plass i budsjettet til en slik utgift. Her forklarer vi deg, hvordan du kan ta opp lån til oppvaskmaskin og vaskemaskin i løpet av bare én dag.

 

Forbrukslån til ny oppvaskmaskin eller vaskemaskin

Når du skal ha et lån til oppvaskmaskin og vaskemaskin, så kan du bruke et helt vanlig forbrukslån. Dette kan du nemlig bruke til presis det, du vil. Du kan låne mellom 5.000 og 500.000 kr. på nett uten sikkerhet. Du velger selv din nedbetalingstid, slik at du kan få en månedlig ytelse, som du har råd til.

På den måten unngår du å betale hele beløpet på én gang, og slik kan du få råd til den oppvaskmaskin eller vaskemaskin, du drømmer om. Det er alltid gratis og uforpliktende å søke om et forbrukslån, så du kan med fordel søke hos minst 2-3 selskaper.

Vi vil gjerne hjelpe deg til å finne det billigste lån til hvitevarer. Vi vet, at det kan være vanskelig og tidskrevende å sammenligne de forskjellige selskaper på markedet, og derfor har vi gjort en stor del av jobben for deg. Over kan du se en lang rekke av de selskaper, som tilbyr forbrukslån på nett. Her kan du velge ut et par forskjellige sleskaper, som du vil søke hos.

Kjøp brukt vs. ny?

Du kan spare penger på å velge brukte hvitevarer fremfor nye. Hvert fall på kort sikt. Dessverre kan det være vanskelig å vite, hva slags form vaksemaskinen eller oppvaskmaskinen er i. Noen deler kan være utslitt eller ødelagt, og derfor kan man risikere å bruke mye penger på reparasjoner eller på å kjøpe en ny maskin innen veldig kort tid. I tillegg er nye modeller mer energieffektive og bruker gjerne mindre vann. Dette kan også spare forbrukeren for mye penger på lang sikt. Derfor er det ikke alltid den beste løsningen å kjøpe en brukt maskin, selvom prisen kan være fristende.

Brug for penger til andre hvitevarer? Les om forbrukslån til kjøleskap, fryser og andre hvitevarer her.

Slik velger du ny oppvaskmaskin

Ønsker du ikke å miste skapsplass, da kan du velge en benkoppvaskmaskin, som får plass på bordet. Den er ideell til små kjøkken og små familier, siden du sparer plass. Den egner seg derimot ikke til familier på mer enn 2-3 stykker på grunn av begrenset kapasitet.

Her bør du velge en fullstørrelse oppvaskmaskin. Det finnes mange modeller av disse, og du bør være oppmerksom på både størrelse, energimerkning, støynivå og selvfølgelig pris, når du skal velge den riktige modellen for dine behov.

Slik velger du ny vaskemaskin

Når du skal finne din nye vaskemaskin, så må du se på en rekke forskjellige faktorer. Du må selvfølgelig velge en med riktig kapasitet for dine behov. Her kan du med fordel heller velge en, som er litt for stor enn litt for liten. Sjekk også, hvilke programmer vaskemaskinen har – da kan du raskt se, om det passer til dine ønsker.

I tillegg kan du velge å se på spesifikasjoner som motor og sentrifuge, som påvirker slitestyrke og tørketiden. Til slutt er energiforbruket igjen en viktig faktor, fordi det påvirker både din økonomi og miljøet på lang sikt. Vær oppmerksom på, at energimerkningen A nå har blitt delt inn i forskjellige kategorier.

De fleste hvitevarer kan finansieres for under 9000 kroner. Se hvor du kan søke forbrukslån på 7000 – 9000 her.

Read More