Lån penger til nytt kjøleskap eller fryser

Alle trenger et kjøleskap og en fryser i huset. Dessverre går disse noen ganger i stykker, og man må kjøpe seg ny. Eller kanskje du skal flytte, trenger en større modell eller bare har lyst å oppdatere den gamle. Da må man ut å investere i en ny fryser eller et nytt kjøleskap, og hvitevarer er ikke alltid helt billige.

Har du ikke plass i budsjettet til en uforutsett utgift som denne, da finnes det heldigvis andre løsninger. Du kan nemlig ta opp lån til hvitevarer på nett.

Faktisk er det både en rask og enkel måte å få litt ekstra penger på kontoen, og det er tilmed helt trygt. Her gir vi deg litt hjelp til å finne det billigste lån til hvitevarer på nett.

Forbrukslån til kjøleskap og fryser

– Se lånemuligheter med oss

En god løsning er å ta opp et forbrukslån på nett. Det finnes masse forskjellige selskaper, som tilbyr dette, og her er den store fordelen, at du kan bruke pengene presis, som du vil. Det finnes nemlig ingen begrensninger for, hva pengene kan brukes på. Det kan være nytt kjøleskap, ny fryser, stekeovn eller andre hvitevarer. Når du tar opp et forbrukslån på nett, så trenger du ikke fortelle, hva formålet med pengene er. Selskapet krever ingen informasjon om dette, og det gir deg veldig stor fleksibilitet og frihet som forbruker.

Gå til vår oversikt på forsiden, for å se lånemulighetene.

De mange selskaper på markedet kan gjøre det vanskelig å få bra overblikk. Derfor har vi gjort en del av jobben for deg, sånn at du kan spare både tid og penger. Vi har samlet en oversikt over noen av de mange selskaper, som tilbyr lån til hvitevarer. På den måten kan du raskt og enkelt se dine muligheter, og du kan velge ut noen selskaper, som du vil søke hos.

Det er viktig, at du ikke bare søker hos ett selskap, men flere. Slik kan du nemlig sammenligne dine tilbud og velge det, som er både best og billigst for deg og dine behov.

Se også: Topp 3 lån til nytt kjøkken

 

Gode råd for å velge kjøleskap

Først og fremst bør du tenke over strømbruken, når du skal velge ditt nye kjøleskap. Det er verdt å bruke litt flere penger på en energivennlig modell, fordi du kommer til å spare mye penger på strømregningen hver måned. Det er både bra for din økonomi og for miljøet. I tillegg må du selvfølgelig tenke over størrelsen. Jo større kjøleskap, jo dyrere er det ofte – og samme med strømregningen.

Det finnes ingen grunn til å velge et kjøleskap, som er større, enn du egentlig trenger. Velg gjerne en modell, som er enkel å rengjøre både på utsiden og innsiden, sånn at vedlikehold ikke blir en stor oppgave. Du kan også velge å bruke litt ekstra penger på å velge en modell, som ikke krever avriming så ofte. Noen kjøleskap har tilmed en funksjon, så de kan avrime seg selv.

Gode råd for å velge fryser

Det finnes en rekke forskjellige muligheter, når du skal velge fryser. Du kan velge et frittstående fryseskap eller en fryseboks med lokk. Du kan også velge en fryser, som er integrert med kjøleskapet i et kombiskap eller «side by side» skap. Igjen må du vurdere, hvor mye plass du trenger. Energimerkningen er også verdt å se på – du kan spare mye penger på strømregningen med en fryser med A+ i forhold til F.

I tillegg må du velge mellom automatisk avriming og ikke, og det finnes fordeler og ulemper ved begge muligheter. Til slutt er det viktig å tenke over modellens støynivå, som kan variere veldig mellom de forskjellige modeller.