Forbrukslån til kjøkken og bad

Mange har en drøm om å få nytt kjøkken eller bad i hjemmet. Det kan gjøre en stor forskjell i hverdagen, og samtidig øker det husets eller leilighetens verdi i de fleste tilfeller. Prisen avhenger selvfølgelig av, hvor mye som skal endres. Men det er sjeldent et billig prosjekt, og derfor kan det være nødvendig med litt ekstra hjelp.

På nett kan du ta opp lån til nytt kjøkken eller bad og få helt opp til 500.000 kr. Her gir vi deg noen gode råd med på veien, som kan hjelpe deg med ditt prosjekt.

Lån til nytt kjøkken / bad

Det finnes en lang rekke norske selskaper, som tilbyr forbrukslån på nett. Her kan du låne mellom 5.000 og 500.000 kr, så du kan lett velge et beløp, som passer til dine behov. Fordelen med et forbrukslån er, at du har full frihet til å bruke pengene, som du vil. Sammenlign og søk lån til nytt kjøkken eller bad her:

Det finnes stor variasjon mellom selskapene. Det gjelder både for vilkår, gebyrer, rente, mulige beløp osv. Derfor er det verdt å bruke tid på å undersøke dine forskjellige muligheter, før du velger. Her finner du en liste med noen av de selskaper på markedet, som tilbyr lån til nytt kjøkken eller bad. Du kan bruke den til å få bedre overblikk over dine muligheter, og slik kan du raskt velge ut noen selskaper, du vil søke hos.

Alternativer når du skal finansiere kjøkkenet

Det finnes selvfølgelig andre muligheter enn forbrukslån, dersom du trenger litt ekstra penger for å finansiere ditt nye kjøkken. Du har muligheten til å søke om et lån i banken. For eksempel går det an å refinansiere boliglånet, og så kan du bruke den ledige kapitalen til pusse opp kjøkkenet. Her får du gjerne en lavere rente, men det er en tidskrevende prosess, og du må ha en god økonomi for å kunne velge denne muligheten. Du kan alltid ta en prat med banken din og høre, hvilke muligheter du har der.

Mange forhandlere tilbyr finansiering av kjøkken. Her får du en avtale, der du nedbetaler et beløp (pluss renter) hver måned i steden for å betale hele beløpet på én gang. Hos de forhandlere, som tilbyr denne løsningen, kan du se prisen på finansiering, før du kjøper. Derfor kan du lett sammenligne den totale kostnaden med prisen på et forbrukslån, og slik kan du velge den billigste løsningen.

Du har selvfølgelig også den muligheten, at du kan spare opp og vente. Krever det bare 1-2 måneder, da er dette et opplagt valg, men må du vente lenger, da er det kanskje ikke beste løsningen. Det er frustrerende å vente, og noen kommer til å bruke pengene på noe annet underveis. I noen tilfeller lønner det seg også å få nytt kjøkken eller pusse opp med én gang i steden for å vente. Med tiden kan det nemlig bli et enda dyrere prosjekt enn det var i første omgang.

5 gode råd før du setter i gang

Til slutt får du 5 gode råd, før du tar opp et lån til nytt kjøkken eller bad:

  1. Legg et budsjett som det første. Slik kan du finne ut, om du trenger å låne, hvor mye du trenger, og hvor mye du har råd å nedbetale hver måned. På den måten unngår du problemer med nedbetalingen.
  2. Undersøk dine lånemuligheter nøye og velg den løsningen, som passer deg best.
  3. Søk hos flere selskaper slik at du kan sammenligne dine tilbud på forbrukslån og velge det, som er best og billigst for deg.
  4. Ikke lån mer enn du trenger. Da blir du fristet til å bruke pengene på andre ting, og du får et lån, som er dyrere enn nødvendig.
  5. Finn den billigste forhandler ved å sammenligne priser på forskjellige kjøkken og bad. Du kan også prøve å få et enda bedre tilbud hos den forhandleren, du velger.
Read More